in

Sekretarijat za javni prevoz danas povećava broj vozila na liniji 101

Najnovije praćenje i „snimanje“ popunjenosti vozila javnog gradskog prevoza u Beogradu, obavlja se od 01. jula. Ovu analizu sprovode Sekretarijata za javni prevoz i GSP.

Kako navode, cilj je da se utvrdi na kojim linijama je potrebno povećati broj vozila i korigovati red vožnje, kako bi se stvarale što manje gužve.

Sugrađani sa leve obale, neprestano pokušavaju da skrenu pažnju na činjenicu da su kod nas gužve u gradskom prevozu svakodnevne i da red vožnje nije zadovoljavajuć.

Na osnovu snimanja u ponedeljak i utorak, doneta je odluka da se od 8. jula pet linija u gradskom linijskom prevozu (25, 37, 88, 101 i 309) pojača sa devet dodatnih vozila – Saopšteno je iz Sekretarijata

Ipak, postavlja se pitanje, da li će ovo biti dovoljno i koliko će zaista sugrađani osetiti razliku, jer se ni postojeći red vožnje ne poštuje.

Linija 101 je izuzetno opterećena i posebno važna za sugrađane iz udaljenijih naselja na levoj obali kao što su Vrbovsko, Dunavac, Široka greda i slično.

Oni su najviše pogođeni gužvama i kašnjenjima na liniji 101, jer u Padinskoj Skeli presedaju na svoje, ionako retke, linije 102, 107, 109 i 110.

Da li će se u skorije vreme ovo dodatno promeniti u korist sugrađana, ostaje da se vidi.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Sukob građana i policije ispred Narodne Skupštine prerastao u nemire

    Filijale PIO fonda ne primaju stranke, zahtevi elektronskim putem