in

Sekretarijat za javni gradski prevoz jutros analizirao opterećenost linija

Sekretarijat za javni gradski prevoz objavio je rezultate analize popunjenosti vozila i poštovanja najnovijih epidemioloških mera u današnjem, jutarnjem periodu.

Prema njihovim rečima, od 6 do 7 časova popunjenost je bila između 30 i 40 procenata, od 7 do 8 časova između 60 i 80 odsto, a od 8 do 9 časova ponovo opada broj putnika na oko 30 procenata.

Kako je saopšteno, putnici u velikom procentu koriste zaštitne maske u javnom prevozu, u proseku više i od 90 odsto.

Zona oko Pančevačkog mosta, Bulevar despota Stefana ka gradu, linije 16, 23, 35, 95 na nekoliko polazaka imale su nešto više putnika, oko 60 odsto, i to u periodu između 7.20 do 7.50 časova, a ostali polasci između 30 i 50 odsto.

Popunjenost linija na potezu 100, odnosno na linijama od 101 do 110, koje saobraćaju na levoj obali, prema ovim informacijama popunjenost je od 30 do 40 odsto.

Ipak, što se sugrađana tiče ove brojke nisu potpuno usaglašene sa realnošću, jer linije na levoj obali su i dalje poprilično opterećene i u mnogim slučajevima dugo se čekaju.

Sekretarijat za javni prevoz zaključio je da je stanje u javnom linijskom prevozu zadovoljavajuće, a propisane mere se u najvećem broju slučajeva poštuju.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Budući srednjoškolci danas i sutra popunjavaju liste želja

Da li se đaci vraćaju u škole u septembru ili se nastavlja učenje na daljinu?