Sukob građana i policije ispred Narodne Skupštine prerastao u nemire - www.lobi-info.rs

Sukob građana i policije ispred Narodne Skupštine prerastao u nemire

1 minut za čitanje
1

Nakon što je juče najavljeno da će nam ponovo biti uveden policijski čas, počelo je okupljanje nezadovoljnih sugrađana ispred Doma Narodne skuštine.

Protest okupljenih sugrađana prerastao je u nemire koji su trajali skoro šest sati i doveo do velikog broja povređenih sugrađana, ali i policije.

Policija je na okupljene sugrađane bacila tokom noći velike količine suzavca, reagovala je čak i konjica, ali i veliki broj snaga bezbednosti u civilu.

Tokom ovog sukoba sugrađana i policije, zapaljena su četiri policijska automobila nedaleko od Tašmajdanskog parka, kao i veliki broj kontejnera.

U snimcima koji su munjevito kružili internetom mogle su se videti i scene hapšenja okupljenih građana koje nisu bile nimalo prijatne.

Danas se ispred zgrade Doma Narodne skupštine i dalje nalazi desetak policijskih vozila, kao i veoma jake policijske snage za razbijanje demonstracija.

Foto: Blic

1 Comment

  1. Nisam video građane, čast izuzrtcima bilo ih je možda u onom parku u malim brojevima, ovo ostalo su bili huligani i partijski vojnici.

Leave a Reply

Prethodna priča

Od petka ponovo policijski čas

Sledaća priča

Sekretarijat za javni prevoz danas povećava broj vozila na liniji 101

Poslednje od Vesti