in

Najava protesta urodila plodom! Rešen problem kod škole „Olga Petrov“

Nakon našeg pisanja da će roditelji đaka osnovne škole „Olga Petrov“ i predškolaca iz vrtića „Vesna“ iz Padinske skele protestovati zbog problema sa smetlištem, to očigledno neće biti potrebno jer su nadležni već reagovali.

I ovoga puta uspeli smo da budemo dobra spona između naših sugrađana i opštinske vlasti, pa smo ponosni što nam i jedni i drugi ukazuju poverenje, koje gradimo dugi niz godina.

Rukovodeći ljudi Opština Palilula su nakon čitanja naše vesti organizovali sve neophodne gradske službe i odmah izašli na teren u naselje Tovilište, kako bi što pre rešili problem.

Pre akcije uklanjanja deponije

U ovoj zajedničkoj akciji sa JKP Gradska čistoća i Zoohigijena, ali i uz podršku policije, očišćeno je čak 40 m3 smeća sa deponije koja je ugrožavala učenike ove osnovne škole u Padinskoj Skeli.

Zoohigijena je uspela da uhvati čak 9 pasa lutalica, koje je školski komšija hranio odpacima, a prema rečima sugrađana i zlostavljao.

Psi su vrlo često pokazivali agresivno ponašanje i u samom školskom dvorištu, a bilo je i napada na decu. Ovi psi biće smešteni u azil za pse.

Još jednom se zahvaljujemo svojim sugrađanima na spremnosti da podele svoje probleme sa nama. Takođe, zahvaljujemo se i nadležnim institucijama koje su nakon našeg ukazivanja na problem brzo i efikasno reagovale.

Izuzetno nam je drago i to što opštinske vlasti prate naš rad i lokalne probleme naših sugrađana i blagovremeno reaguju.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. PROTEST SE NE ODLAŽE,DOK SE ON NE SKLONI ODATLE,A ZA TO NAM JE POTREBAN CENTAR ZA SOCIJALNI RAD,ČIJI SE SLUŽBENICI DANAS NISU POJAVILI NA TERENU!!!DOĐITE 19.2.2018. U 8h JER MI NEĆEMO STATI OVDE!!!HVALA
    RODITELJI IZ PADINSKE SKELE

Od ove godine „panik tasteri“ u Beogradskim vrtićima

Vrtić u Krnjači okružen kladionicama i kafićima