in

Vode nema zbog potrošnje, a u Ovči curi već 10 dana!

U naselju Ovča je u nedelju 8. januara pukla vodovodna cev u ulici Mihaja Emineskua broj 54. Sugrađani iz Ovče su toga dana zvali Beogradski vodovod a oni nisu imali milosti ni da ih saslušaju.

Ipak su na kraju su uporne komšije uspele da dobiju operatera koji im je rekao da je primio više od 30 prijava i da ih ne treba više pozivati jer će poslati prvu slobodnu ekipu.

– Cev je pukla u nedelju, 8 januara, na noć kada je temperatura bila u minusu. Voda je curela dok se nisu napunili kanali i zaledili. Sada voda šikljala iz asfalta a oni i dalje ne dolaze – poslao nam je Jovan M. iz Ovče.

I dodaje, od tada je prošlo 10 dana a još niko nije došao da otkloni kvar iako je temperatura bila u plusu. Naravno voda i dalje ne prestaje da curi.

U međuvremenu su pokušali da podnesu prijavu inspekciji opštine, ali ni na toj adresi ništa nisu uradili jer se ne javljaju na telefone.

Sve ovo u Ovči se dešava dok nam Beogradski vodovod prosipa „fore“ sa prekomernom potrošnjom zbog potrošača koji ostavljaju slavine otvorene, a ne zbog napuklih i dotrajalih cevi odnosno kvarova koje nisu u stanju da otklone.

 

 

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Stanari u zgradama imaju dve godine da odaberu upravnika

    Voda se najviše trošila u Borči, Krnjači i Ovči