in

Uskoro bolji kvalitet vode u Padinskoj Skeli i okolini

Već neko vreme od sugrađana iz Padinske Skele i obližnjih naselja, dobijamo pritužbe na snabdevanje vodom i na kvalitet vode za koju kažu da je mutna ili zamućena.

Kako sugrađani ovih naselja tvrde, česta su nestajanja vode i slab pritisak. Ipak, više ih brine što je voda često zamućena, pa sumnjaju u njen kvalitet i često nisu sigurni da li da je uopšte koriste.

Da bi saznali uzroke ovog problema, kontaktirali smo PKB Vodovod, koji snabdeva vodom Padinsku Skelu i sva obližnja naselja.

Prema rečima Predraga Vesića, rukovodioca u Sektoru tehničke operative PKB Vodovoda, početkom avgusta 2017 godine započeta je obimna rekonstrukcija postrojenja za preradu vode u Padinskoj Skeli, koja je još uvek u toku.

Probleme koji se povremeno javljaju, kao što su padovi pritiska i zamućenja, i pored najbolje volje, nismo u mogućnosti da sprečimo, a veoma često čak ni da predvidimo.“ – rekao nam je Predrag Vesić.

Trudimo se da radovi koje izvodimo ne ugroze snabdevanje potrošača.

U PKB Vodovodu se nadaju da će za najdalje dva meseca, kada ovi radovi budu završeni, žitelji Padinske Skele imati uredno snabdevanje i kvalitet vode na koje neće biti primedbi. Takođe, zahvaljuju se građanima na strpljenju i razumevanju.

Foto: Ilustracija

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Besplatni programi za školarce tokom zimskog raspusta

    Roditelji dece u školi „Olga Petrov“ najavljuju protest