in

Sutra se u Ovči polaže kamen temeljac za 235 stanova

Posle toliko najava sutra se u Ovči polaže kamen temeljac za izgradnju 235 stanova za izbeglice iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Ovom događaju će prisustvovati prvi potpredsednik vlade, ministar spoljnih poslova i predsednik Komisije za koordinaciju procesa trajne integracije izbeglica Vlade Srbije Ivica Dačić.

Pored potpredsednika polaganju kamena temeljca će prisustvovati i šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Majkl Devenport, ambasador Sjedinjenih Američkih Država Kajl Rendolf Skat i zamenik direktora Generalnog direktorata za zajmove i društveni razvoj Razvojne banke Saveta Evrope Stefan Selen.

Događaju će prisustvovati i predstavnica Visokog komesarijata za izbeglice Ujedinjenih nacija Frančeska Boneli, ambasador OEBS-a Peter Burkhard, zamenik gradonačelonika Beograda Andreja Mladenović, direktor Jedinice za upravljanje projektima „Istraživanje i razvoj“ Beograd Goran Kvrgić, komesar za izbeglice i migracije Vladimir Cucić, kao i gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević.

Kako je navedeno u saopštenju Gradske uprave Grada Beograda, stanovi se grade donatorskim sredstvima uz pomoć Republike Srbije, u okviru Regionalnog programa stambenog zbrinjavanja – treći potprojekat Regionalnog stambenog projekta.

Predlažemo da pročitate kako su nadležni obećavali i već uselili stanare – OVDE.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Isključenje struje u pojedinim delovima Borče-2014

    Delovi Borče i Jabučki rit danas bez struje

    Najbolji pilot zmaja iz Borče brani zlato na državnom prvenstvu