Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Radovi na pristupnoj saobraćajnici stigli do Ovče

Radovi na pristupnoj saobraćajnici stigli do Ovče

u Vesti od

Radovi na novoj saobraćajnici od Zrenjaninskog do Pančevačkog puta napreduju i pored problema sa eksproprijacijom zemljišta. Radovi se upravo izvode na raskrsnici nove magistrale sa Ovčanskim putem.

Od Zrenjaninskog do Pančevačkog puta radovi su u punom jeku a možda čak budu i gotovi pre avgusta 2015. godine. Ukupna dužina drugog dela projekta „Mosta Zemun-Borča sa pripadajućim saobraćajnicama” iznosi 12,2 kilometra. Pored Kineskog mosta preko Dunava projekat obuhvata još i mostove preko železničke pruge i kanala Sebeš. Sva tri mosta i saobraćajnicu od Zrenjaninskog do Pančevačkog puta gradi kineska kompanija „CRBC”.

Radovi na pristupnoj saobraćajnici stigli do OvčeRadovi na pristupnoj saobraćajnici stigli do OvčeRadovi na pristupnoj saobraćajnici stigli do Ovče

Rok za završetak pristupnih saobraćajnica je avgust 2015. godine zbog problema sa eksproprijacijom zemljišta. Sporno je šest od ukupno 400 parcela za eksproprijaciju ali i pored toga radovi uveliko napreduju.

Povezane teme:

3 komentara

  1. Nema problema sa eksproprijacijom! Zašto uvek potencirate na to? Sve parcele su još pre dve godine oduzete vlasnicima.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh