Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Raspevane zvezdice napunile 3 godine - 2014

Raspevane zvezdice napunile „tli” godine

u Najnovije sportske vesti od

Koncert dečjeg hora „Raspevane zvezdice” povodom njegovog trećeg rođendana održaće se u utorak 25. marta u 19 h u svečanoj sali Osnovne škole „Jovan Ristić” u Borči.

– Hor su osnovale talentovane i muzički obrazovane sestre Lidija i Firuca Čina iz Ovče a on okuplja mališane uzrasta 4-14 godina sa cele leve obale Dunava, navodi se u saopštenju.

Iako „mali” ovaj dečji hor čini velika dela

Tokom trogodišnjeg rada hor je ostvario zapažene rezultate i učešća na muzičkim festivalima, TV i radio emisijama a snimio je i spot za pesmu „Zagrli me” u sklopu humanitarne akcije za decu bez roditeljskog staranja u Zvečanskoj.

Dirigent hora Lidija Čina ističe da je ponosna na mališane koji vole da pevaju, vole muziku i sve daju od srca. Njena želja je da „Raspevane zvezdice” i dalje rade, vaspitavaju i obrazuju mlade talente, mame dečje osmehe i čine decu srećnom.

Zanimljivo:  Sudar kod Pupinovog mosta, vozilo završilo u kanalu

Pored slavljenika koje će predvoditi Lidija i Firuca na koncertu će učestvovati đaci Osnovne škole „Jovan Ristić” i plesna grupa „Flaj” (Fly) iz Borče.

Mame, tate, bake i deke, dovedite svoje mališane da uživaju u koncertu a i vi sa njima a mi jedinom dečjem horu na levoj obali Beograda želimo mnogo uspeha u daljem radu i da druženje, sreća, radost ali i učenje krase njegov rad sa mališanima.

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Najnovije sportske vesti

Idi na Vrh