in

Prodajna izložba za pomoć porodicama Jovanović i Petrović

U razmaku od samo nekoliko dana dve porodice iz našeg komšiluka, nesrećnim slučajem ostale su bez krova nad glavom. U požaru su izgoreli njihovi domovi, celokupna imovina i uspomene.

U pitanju su porodice Petrović iz Jabučkog rita i Jovanović iz Padinske Skele. Na sreću niko od članova ove dve porodice nije nastradao. Nažalost, danas su obe porodice bez krova nad glavom. Privremeno su se smestili kod rođaka i prijatelja.

U nizu humanitarnih dešavanja za pomoć Petrovićima i Jovanovićima pred nama je još jedna sjajna akcija. Osnovna škola „Olga Petrov“ iz Padinske skele, inicirala je ovu humanu akciju kako bi zajednički pomogli da se prikupe sredstva za igradnju novih domova.

U utorak 29. januara sa početkom od 14.00 časova, u Centru za kulturu „Vlada Divljan“ biće održana humanitarna prodajna izložba slika učenika osnovne škole ,,Olga Petrov“.

Posetioci izložbe moći će u kutiju u samoj sali da prilože dobrovoljni prilog, Oni koji žele da izdvoje veću sumu novca imaće prilike da kupe izložene slike. Početna cena svake slike je 5000 dinara.

Ovom događaju prisustvovaće i čelnici grada i opštine, članovi gradskog i opštinskog Veća, kao i predstavnici osnovnih škola i svi ljudi dobre volje.

Foto: Ilustracija

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ne parkirajte ispod drveća, grane pucaju zbog snega

Deo Borče bez tople vode, u toku je sanacija kvara