in

Požar, ovoga puta u Jabučkom Ritu, ostavio još jednu porodicu bez krova nad glavom

Još jedan požar, ovoga puta u naselju Jabučki Rit, ostavio je naše sugrađane, četvoročlanu porodicu Petrović, bez krova nad glavom. 

Požar se desio u petak oko 13.00 časova. Kuća porodice Petrović potpuno je izgorela i pričinjena je ogromna materijalna šteta. Sumnja se da su požar izazvale instalacije.

Čistom srećom u požaru nije bilo povređenih. U kući su u trenutku požara bili otac i ćerka. Kada su čuli dozivanje komšija, uspeli su da izađu kroz prozor.

Ova porodica je bukvalno ostala na ulici i to po najgoroj zimi i najgorim vremenskim uslovima. Iako su se nadali da će nešto iz njihovog doma moći da se spasi, pri povratku na zgarište kuće, malo su toga zatekli.

Inače, Stevan Petrović čiji je dom izgoreo, je dugogodišnji igrač fudbalskog kluba PKB „Kovilovo“. Zato je ovaj klub pozvao sugrađane da pomognu porodici Petrović, kako bi što pre bila sakupljena sredstva da se sanira šteta i Petrovićima osposobi novi dom.

Ovim putem i mi pozivamo sugrađane da pomognu koliko mogu, kako porodica Petrović ne bi ove hladne dane provodila bez krova nad glavom.

 

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Drugu godinu za redom, deca će na Tašu plivati za časni krst

Određen pritvor do 3 meseca za dilere uhapšene u naselju Borča