in

U subotu humanitarni turnir za porodicu Jovanović, nakon požara u Padinskoj Skeli

U požaru koji se desio 02. januara u Padinskoj Skeli, porodica Jovanović izgubila je svoj dom i sve u njemu. Ova porodica trenutno je smeštena kod rodbine.

Kako smo saznali, do požara je došlo nakon varničenja na dalekovodu koji se nalazi iznad njihove kuće. Prema rečima sugrađana, kuća ove porodice je izgorela do temelja.

Jedan od onih koji su u ovom požaru izgubili sve je i Nikola Jovanović, fudbaler BSK-a iz Borče. Zato su se njegovi prijatelji odlučili da organizuju humanitarni turnir u malom fudbalu i pomognu porodici Jovanović.

Turnir se održava u subotu 12. januara od 09.00 časova. Pozivamo sve zainteresovane ekipe da se prijave.

Ovaj humanitarni turnir igraće se u balonu za mali fidbal sportskog centra „Ole“, koji se nalazi u Kikindskoj 9 u Borči.

Kotizacija za učešće na ovom turniru iznosi 500 dinara po igraču, a svi zainteresovani se mogu prijaviti najkasnije do petka, 11. januara, u 19.00 časova. Prijave za turnir se obavljaju na broj 063/7424-964.

Sugrađani koji dodatno žele da pomognu porodici Jovanović mogu uplatiti novac za pomoć u skladu sa svojim mogućnostima. Uplate se vrše na račun broj 160-5100103378489-04, našeg sugrađanina Nikole Jovanovića.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Zbog pucanja cevi Padinska juče bez vode, danas iz slavina mulj

    Veliki božićni koncert održan sinoć u Centru za kulturu „Vlada Divljan“