in

Humanitarni rap koncert za pomoć Jovanovićima iz Padinske

U petak 01. februara od 21.00 čas, grupa rap muzičara održaće humanitarni koncert u klubu Kuglaš, za pomoć porodici Jovanović. Podsećamo, ova porodica je u požaru koji se desio u Padinskoj Skeli izgubila svoj dom.

Nikolu poznajem jer smo zajedno igrali fudbal kao klinci. Kada sam čuo šta se desilo, odmah sam stupio u kontakt sa Nikolom i dao ideju da organizujemo rep nastup da prikupimo novac. – rekao nam je Jakov iz „Prve ekipe“

Kako nam je Jakov objasnio, izvođači nisu u prilici da sami uplate novac za porodicu Jovanovic, pa su se svi složili da svojim nastupom daju doprinos. Klub Kuglaš im je takođe izašao u susret prilikom organizacije ove akcije. 

Zahvaljujem se i ljudima iz kluba Kuglaš, kao i svim mojim kolegama reperima, što su se odazvali da pomognu! – dodao je Jakov

U petak će u klubu Kuglaš u Đušinoj broj 5, nastupiti sastav „Prva ekipa“ koju čine četiri člana: Ukov, Stupi, Švaba i Volk. Pored njih nastupaće i reper MC Hawk iz Padinske Skele, zatim Stile, Klosarzi, La Haine, Tril. Kako saznajemo u planu su i neki gosti iznenađenja.

Cena karte je za ovaj humani koncert je simboličnih 300 dinara i prodavaće se na samom ulazu. Svako ko bude mogao dodatno da pomogne, moći će da ubaci novac u kutiju koja bude postavljena u klubu.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ponovo pada sneg, saznali smo šta nas očekuje sutra

Sinoć dvoje povređenih u udesima na levoj obali