in

„Poljoprivrednici Pančevačkog rita“ organizuju tribinu

„Poljoprivrednici Pančevačkog rita“ organizuju tribinu
„Poljoprivrednici Pančevačkog rita“ organizuju tribinu

Poljoprivrednici Pančevačkog rita ogranizovaće danas sa početkom u 19 časova u Ovči, tribinu sa temama unapređenja položaja poljoprivrednika sa leve obale Dunava. Tribini će prisustvovati i saradnici sa drugih Opština koji će se truditi, zajedno sa građanima, da daju doprinos aktuelnim temama.

Poljoprivrednici Pančevačkog rita rešili su da u Novu 2014. godinu zakorače sa novim ciljevima i planovima. Zato danas organizuju tribinu sa sledećim temama :

• Unapređenje poljoprivrede
• Opstanak malih poljoprivrednih proizvođača
• Diskusija i predlog mere agrarne politike za 2014. godinu
• Aktuelna pitanja

Tribini će prisustvovati i saradnici iz drugih Opština, iz Pančeva,Balvaništa, Crepaje, Požarevca i mnogi drugi. Sa zajedničkim snagama, pobrinuće se za postavljanje ciljeva u narednoj godini kao i realizaciju istih.

Pošto je saradanja države sa udruženjima poljoprivrednika leve obale Dunava, na nezavidnom nivou, ovakve tribine su odlične za polemisanje, rešavanje problema kao i pokretanje inicijative za bolje sutra, bolji život poljoprivrednika.

Dragi naši poljoprivrednici, posetiti današnju tribinu u Ovči i svojim aktivnim učešćem dajte doprinos aktuelnim tamama. Samo zajedničkim snagama možemo se izboriti za dostojanstvo poljoprivrednog života i prezentaciju proizvoda domaćih proizvođača.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Upoznajte novogodišnje čari Beograda 2014

    Upoznajte novogodišnje čari Beograda

    „Deda Mraz sa Palilule“ podelio 4. 000 paketića

    „Deda Mraz sa Palilule“ podelio 4. 000 paketića