Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

„Poljoprivrednici Pančevačkog rita“ organizuju tribinu

„Poljoprivrednici Pančevačkog rita“ organizuju tribinu

u Vesti od
Tara – T2

Poljoprivrednici Pančevačkog rita ogranizovaće danas sa početkom u 19 časova u Ovči, tribinu sa temama unapređenja položaja poljoprivrednika sa leve obale Dunava. Tribini će prisustvovati i saradnici sa drugih Opština koji će se truditi, zajedno sa građanima, da daju doprinos aktuelnim temama.

Poljoprivrednici Pančevačkog rita rešili su da u Novu 2014. godinu zakorače sa novim ciljevima i planovima. Zato danas organizuju tribinu sa sledećim temama :

• Unapređenje poljoprivrede
• Opstanak malih poljoprivrednih proizvođača
• Diskusija i predlog mere agrarne politike za 2014. godinu
• Aktuelna pitanja

Tribini će prisustvovati i saradnici iz drugih Opština, iz Pančeva,Balvaništa, Crepaje, Požarevca i mnogi drugi. Sa zajedničkim snagama, pobrinuće se za postavljanje ciljeva u narednoj godini kao i realizaciju istih.

Zanimljivo:  Sutra u Borči, Krnjači, Kotežu i Ovči suve slavine na višim spratovima

Pošto je saradanja države sa udruženjima poljoprivrednika leve obale Dunava, na nezavidnom nivou, ovakve tribine su odlične za polemisanje, rešavanje problema kao i pokretanje inicijative za bolje sutra, bolji život poljoprivrednika.

Dragi naši poljoprivrednici, posetiti današnju tribinu u Ovči i svojim aktivnim učešćem dajte doprinos aktuelnim tamama. Samo zajedničkim snagama možemo se izboriti za dostojanstvo poljoprivrednog života i prezentaciju proizvoda domaćih proizvođača.

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh