in

Upoznajte novogodišnje čari Beograda

Upoznajte novogodišnje čari Beograda 2014
Upoznajte novogodišnje čari Beograda 2014

Turistička agencija „Lasta“ u periodu od 31. decembra do 04. januare organizuje razgledanje prestonice iz otvorenog autobusa. A prvog januara će čestitati građanima novu godinu besplatnom vožnjom u periodu od 11-15 časova. Brojni lajtmotivi obeležiće našu prestonicu, pogledajte koji.

Beograđani kao i posetioci našeg grada, će biti u mogućnosti da upoznaju novogodišnje čari naše prestonice zahvaljujući turističkoj agenciji „Lasta“. Za vreme novogodišnjih praznika, razgledanje prestonice će bit organizovano od 12 časova sa Trga Nikole Pašića. Polasci su planiranih svakih pola sata sa Trga Slavija, do Trga Republike, neizmenično.

Trazgledanje gradauristička agencija “Lasta” želi da pruži podršku manifestaciji “Ulica otvorenog srca”, te će prvog januara građanima pokloniti besplatnu vožnju u periodu od 11-15 časova.

Treće put za redom, pridružujemo se organizaciji Ulice otvorenog srca. Ovo je postala tradicija koje ćemo se, nadam se, držati i u budućnosti„- izjavio je PR menadžer Saobraćajnog preduzeća „Lasta“, Ana Petrović.

Karte za sve programe se mogu kupiti u informativnom centru Turističke organizacije Beograda, kao i u Lastinim turističkim agencijama, po ceni od 500 dinara za odrasle, i 300 dinara za decu do 14 godina, Organizatori su mislili i na naše goste te su organizovali vodić na čak osam svetskih jezika.Info i rezervacije o svim turama razgledanja možete da dobijete u Turističkom informativnom centru u Knez Mihailovoj 5.

trg otvorenog srcaMi vam predlažemo da svratite i na Trg otvorenog srca na Trgu Republike koji nosi miris kolača, tople čokolade, kuvanog vina, ukusne kafe i bombona mameći svakog čoveka. Trg otvorenog srca je otvoren od 14. decembra do 12. januara a sav prhod od prodaje biće doniran ugroženima. Posetite i tradicionalni Novogodišnji vašar koji se održava od 14. do 30. decembra, donosi mnogo uzbuđenja i još više zabave – veliki zabavni park i takmičenje u raznim sportovima i video igricama

trka Deda MrazovaA ako se nikim slučajem 29. decembra nađete u centru grada, okruženi velikim brojem Deda Mrazova, nemojte se iznenaditi jer je reč o tradicionalnoj trci Deda Mrazova koji čak iz Evrope dolaze u Beograd. Koncert pred trku počinje u 11h na Terazijskom platou, posle koga se održava Trka Deda Mraza sa početkom u 13 časova.

ledena dvoranaJedan od brojnih lajtmotiva zimskih praznika u Beogradu jeste i ledena scena, klizalište na Trgu Nikole Pašića otvorena svakog dana u terminima 10:00, 12:30, 15:00, 17:30 i 20:00. Klizanje je besplatno za sve, ukoliko nemate svoje klizaljke možete ih iznajmiti po ceni od 200 dinara.

Naravno, ne zaboravite prvog januara “Ulicu otvorenog srca’ da zajedno prošetamo i čestitamo jedini drugima novu 2014. godinu da proslavimo život i pomognemo drugima.

Novogodišnja groznica u našem gradu je već počela, što se može videti pozitivnom energijom sugrađana, deci koja čekaju nestrpljivo Deda Mraza kao i euforiji koju možete osetiti u svakom kutku našeg Beograda. Ovaj članak želimo da završimo sledećom rečenicom “Godine loše reputacije ostale su za nama, sada i stranci uviđaju ono što su ovde svi oduvek znali – Beograd razvaljuje!”- Lonely Planet’s 1000 Ultimate Experiences.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Zimski rasput donosi mališanima besplatne programe

    Zimski rasput donosi mališanima besplatne programe

    „Poljoprivrednici Pančevačkog rita“ organizuju tribinu

    „Poljoprivrednici Pančevačkog rita“ organizuju tribinu