Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Zimski rasput donosi mališanima besplatne programe

Zimski rasput donosi mališanima besplatne programe

u Dešavanja od
Tara – T2

Grad Beograd i Sekretarijat za sport i omladinu, organizovali su besplatne programe za decu tokom zimskog rasupusta, od 28. decembra do 19. januara 2014. godine. Svi zaniteresovni učenici mogu da se prijave organizatorima na brojeve telefona, istaknuti na sajtu Grada Beograda.

Naši mališani, uzrasta od 7-19 godina biće u mogućnosti da zimski raspust iskoriste na sportske programe i edukativne radionice i to besplatno. Devet sportskih centara, dva sportska saveza, jedno udruženje, četiri sportska kluba kao i Zavod za sport i medicinu sporta orgranizovaće sportsko-rekreativne programe.

Mališanima će biti na raspolaganju i zimski kampovi, škole i usavršavanje tehnika plivanja, škole klizanja kao i škole odbojke, fudbala, košarke, rukometa, stoni tenisa, rvanja, badmintona, streljaštva, gimnastike i šaha.

Zanimljivo:  Dve nesreće, na Zrenjaninskom i Pančevačkom putu, čak sedmoro povređenih

Za mališane biće organizovane i edukativne radionice u kojim će moći da nauče tajne konzervacije, vajanja i murala, kao i tajne slikanja ulja na platnu. Odmor će moći da provedu i u kreativnoj radionici ikonopisa, školi grafike i ekslibrisa, kao i radionici stripa i ilustracija.

Sportsko rekreativni i programi za mlade namenjeni su svim đacima Beograda, uzrasta od 7 do 18 godina, dok su programi za mlade primereni uzrastu od 14 do 19 godina.

Za sve sportske programe i edukativne radionice, možete se prijaviti na telefone organizatora, istaknuti na sajtu Grada Beorada, www.beograd.rs. Požurite jer je zaintersovanost učenika velika a broj mesta je organičen.

Dragi roditelji, organizujte vašim mališanima nezaboravan raspust jer je ovo prava prilika da deca koja raspust provedu u Beogradu, iskoriste na zdrav i kreativan način. Veliki broj kvalitetnih i, pre svega, kreativnih programa omogućiće učenicima, da tokom zimskog raspusta iskažu svoja interesovanja.

Zanimljivo:  U Padinskoj Skeli od sutra turnir u malom fudbalu, kao sećanje na stradalog vatrogasca
Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Dešavanja

Idi na Vrh