in

„Deda Mraz sa Palilule“ podelio 4. 000 paketića

„Deda Mraz sa Palilule“ podelio 4. 000 paketića
„Deda Mraz sa Palilule“ podelio 4. 000 paketića

Gradska opština Palilula održala je tradicionalnu manifestaciju „Deda Mraz je sa Palilule“ i paketićima obradovala 4. 000 mališana iz palilulskih vrtića. Danas, poklonima će se i radovati deca koja ne idu u vrtić, za njih je organizovan istovetni program sa početkom u 18 časova.

Prava fešta u Hali Pionir, propraćena novogodišnjim programom, slatkim paketićima ali i besplatnim slikanjem sa Deda Mrazom. Opština Palilu nije izneverila svoje najmlađe sugrađane i priredila im pravi spektakl.

Deda Mraz sa Palilule podelio 4. 000 paketića

Novogodišnje slavlje vodio je Peđolino, a program manifestacije je bio bogat sa puno pesme, klovnova, Deda Mrazom, igrom i plesom. Da je manifestacija bila na vrhuncu zadatka, dokazuju i mališani koji nisu skidali osmeh sa lica, a morate priznati nema ništa srcu lepše i draže.

I ove godine, Deda Mraz je direktno došao iz Kikinde „Banini“ u kojoj je vredno spremao mališanima paketiće. U spremanju paketića, pomogli su i Centar dečijih letovališta kao i Credit Agricole banka.

S„Deda Mraz sa Palilule“ podelio 4. 000 paketićatojan Nikolić, predsednik GO Palilula poželeo je građanima i mališanima srećne Novogodišnje i Božićne praznike, puno zdravlja, ljubavi i veselja.

Takođe, sve prisutne je pozvao na manifestaciju „Ulica otvorenog srca“, da pružimo podršku našem Milošu u njegovoj borbi sa bolešću.

Milošu možeti pomoći i slanjem prazne poruke preko mts mreže 064, 065 na broj 2912. Vrednost poruke iznosi 50 dinara, a od 30. decembra poruke se mogu slati i preko Telenor mreže.

Mi smo naravno ponosni na našu opštinu Palilulu koja već petu godinu za redom organizuje manifestaciju „Deda Mraz je sa Palilule“ za decu od tri do sedam godina. Ove godine planirana je podela 8.600 paketića. Deci koja ne idu u vrtić, želimo danas lepu prazničnu zabavu koja počinje u 18h u Hali Pionir, kapije se otvaraju u 17 časova.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    „Poljoprivrednici Pančevačkog rita“ organizuju tribinu

    „Poljoprivrednici Pančevačkog rita“ organizuju tribinu

    U Zanatskoj ulici u Borči zaplenjeno 9 kilograma marihuane