in

„Ulica otvorenog srca“ u Borči prvog januara 2014. godine

Ulica otvorenog srca: Fešta u Borči prvog januara
Ulica otvorenog srca: Fešta u Borči prvog januara

Opština Palilula organizovaće prvog januara manifestaciju „ Ulica otvorenog srca “ u Borči od 09-16 časova, u Ulici Bratstva i jedinstva. Mađioničari, klovnovi, žongleri i naravno Deda Mraz zabavljaće naše mališane ali i sve prisutne koji će pozitivnom energijom, osmehom učiniti ovaj događaj najlepšim u gradu.

Ulica otvorenog srca u BorciPrvi dan Nove godine itekako je važan jer smo ispratili staru godinu a novu proslavljamo, tradicionalno u društvu dragih prijatelja, komšija i sugrađana u „Ulici otvorenog srca“. “ Ulica otvorenog srca „ je postala prepoznatljiv brend našeg grada promovisaći najhumanije vrednosti našeg naroda a i zemlje.

Naše naselje, Borča biće treći put po redu domaćin manifestacije koja promoviše dobre vibracije kao i srdačan duh leve obale Dunava. Manifestacija je humanitarno-zabavnog karaktera, novac koji bude prikupljen prodajom simboličnih prazničnih predmeta biće uložen u humanitarne svrhe.

Vesela povorka dece, njihovih roditelja i svih onih koji podržavaju akciju, kretaće se Ulicom Bratstva i jedinstva, koja će biti zatvorena za saobraćaj, od semafora na ulasku u naselje sa Zrenjaninskog puta do semafora na raskrsnici sa ulicama Valjevskog odreda i Ranka Miljića.

Ulica otvorenog srca: Fešta u Borči prvog januaraManifestacija će trajati od 09-16 časova, a ulicom će defilovati brojni zabavljači, klovnovi, žongleri i Deda Mraz.

Takođe, biće postavljeni štandovi sa raznovrsnim proizvodima domaće radinosti kao i štandovi gde se možete poslužiti čajem i kuvanim vinom.

Organizatori najavljuju karnevalsku atmosferu, sa bogatim muzičkim programom za decu u kome će učestvovati klovnovi, mađioničari, Deda Mrazice sa Deda Mrazom, koji će svakom detetu uručiti poklon.

Prošle godine je bila prava fešta, verujemo da će i ove

Podsećamo, prošle godine Program je organizovan na dve bine, pred kojima su svi posetioci mogli da uživaju u pesmi, igri i drugim zabavnim aktivnostima. Deca i vaspitači iz predškolske ustanove „Boško Buha“, iz vrtića iz Borče – Cvrčak, Dunavska Bajka, Kockica i Ježurko, su pripremili Novogodišnje skečeve, recitacije i pesme.

Ulica otvorenog srca u BorciUlica otvorenog srca u BorciUlica otvorenog srca u Borci

 

Dakle, pozivamo Vas da prvog januara posetite “Ulicu otvorenog srca” u Borči, da zajedno ispratimo staru godinu u euforiji i veselju, a i stara godina da isprati nas u bolje sutra samim tim što nam pruža novu nadu i nove prilike. Dođite da slavimo zajedno, da idejom zajedništva i solidarnosti oživimo borčansku ulicu i pomognemo onima kojim je pomoć najpotrebnija.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Rukometašice odmaraju u Kovilovu pred važan meč sa Poljskom

    Rukometašice odmaraju u Kovilovu pred važan meč sa Poljskom

    Borča, Ovča i Padinska skela ipak ne pripadaju Vojvodini

    Borča, Ovča i Padinska Skela ipak ne pripadaju Vojvodini