in

Rukometašice odmaraju u Kovilovu pred važan meč sa Poljskom

Rukometašice odmaraju u Kovilovu pred važan meč sa Poljskom
Rukometašice odmaraju u Kovilovu pred važan meč sa Poljskom

Naše svemoćne, hrabre devojke odmaraju u Hotelu „President“ u Kovilovu gde se u odličnim uslovima pripremaju za sledeći meč sa Poljskom. Ali kada ne idu na trening, koriste svaku priliku da popiju kafu i popričaju o privatnim temama koje nisu vezane za rukomet.

Rukometašice Srbije, plasirale su se u polufinale Svetskog prvenstva pobedivši olimpijske i svetske prvakinje, reprezentaciju Norveške sa 28:25. Spektakl u Areni je bio odličan, dvorana skoro popunjena, rezultat neočekivan a dobra igra i hrabro srce su plenili terenom.

U fantastičnom duelu pred oko 15. 000 gledalaca, rukometašice su pokazale dobru igru, praćena dobrom odbranom, bukvalno su ginule na terenu za našu zemlju Srbiju kao i za sve prisutne u Areni.
Selektor rukometašica, Saša Bošković nije krio oduševljenje i zadovoljstvo kao i ponos na devojke Srbije.

Znao sam na kakve osobe mogu da se oslonim. To su divni ljudi, odlične žene i super majke. Malo tu ima mojih zasluga u večerašnjem uspehu. Cela Srbija je ponosan na njih“- izjavio je Saša.

Rukometašice trenutno borave u Hotelu „President“ u Kovilovu gde se pripremaju pred važan meč sa Poljskom. Takođe, nađu vremena i za druženja sa novinarima, kao i za odmaranje u prlepom ambijentu hotela u kojem uz kaficu pričaju o privatnim temama.

Rukometašice odmaraju u Kovilovu pred važan meč sa PoljskomSlabo imamo slobodnog vremena. Izolovani smo ovde u Kovilovu, gde imamo sjajne uslove. Hala nam je blizu, pa kad nismo na treningu, uglavnom odmaramo ili koristimo priliku da popijemo neku kafu i da popričamo o nekim temama koje nisu vezane za rukomet” – kaže Katarina Tomašević, golman reprezentacije Srbije.

Rukometašice Srbije sledeći meč sa Poljskom igraju danas u Kombank areni sa početkom u 18 časova, a zatim će od 20: 45 na teren izaći Brazil i Danska. RSS je uspeo da postigne dogovor sa Svetskom rukometnom federacijom (IHF), tako da je cena karte snižena i košta 300 dinara.

Pozivamo sve ljubitelje rukometa da prisustvuju važnom meču za naše rukometašice, da fer i sportski navijamo i pružimo podršku našim hrabrim devojka. Zalužile su da osete snagu navijanja iz publike, kakvu zaslužuju.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Šumska mafija hara Besnim Fokom

    Kradljivci drva haraju šumama Besnog Foka

    Ulica otvorenog srca: Fešta u Borči prvog januara

    „Ulica otvorenog srca“ u Borči prvog januara 2014. godine