Rukometašice odmaraju u Kovilovu pred važan meč sa Poljskom

Rukometašice odmaraju u Kovilovu pred važan meč sa Poljskom

3 minuta za čitanje
Rukometašice odmaraju u Kovilovu pred važan meč sa Poljskom
Rukometašice odmaraju u Kovilovu pred važan meč sa Poljskom

Naše svemoćne, hrabre devojke odmaraju u Hotelu „President“ u Kovilovu gde se u odličnim uslovima pripremaju za sledeći meč sa Poljskom. Ali kada ne idu na trening, koriste svaku priliku da popiju kafu i popričaju o privatnim temama koje nisu vezane za rukomet.

Rukometašice Srbije, plasirale su se u polufinale Svetskog prvenstva pobedivši olimpijske i svetske prvakinje, reprezentaciju Norveške sa 28:25. Spektakl u Areni je bio odličan, dvorana skoro popunjena, rezultat neočekivan a dobra igra i hrabro srce su plenili terenom.

U fantastičnom duelu pred oko 15. 000 gledalaca, rukometašice su pokazale dobru igru, praćena dobrom odbranom, bukvalno su ginule na terenu za našu zemlju Srbiju kao i za sve prisutne u Areni.
Selektor rukometašica, Saša Bošković nije krio oduševljenje i zadovoljstvo kao i ponos na devojke Srbije.

Znao sam na kakve osobe mogu da se oslonim. To su divni ljudi, odlične žene i super majke. Malo tu ima mojih zasluga u večerašnjem uspehu. Cela Srbija je ponosan na njih“- izjavio je Saša.

Rukometašice trenutno borave u Hotelu „President“ u Kovilovu gde se pripremaju pred važan meč sa Poljskom. Takođe, nađu vremena i za druženja sa novinarima, kao i za odmaranje u prlepom ambijentu hotela u kojem uz kaficu pričaju o privatnim temama.

Rukometašice odmaraju u Kovilovu pred važan meč sa PoljskomSlabo imamo slobodnog vremena. Izolovani smo ovde u Kovilovu, gde imamo sjajne uslove. Hala nam je blizu, pa kad nismo na treningu, uglavnom odmaramo ili koristimo priliku da popijemo neku kafu i da popričamo o nekim temama koje nisu vezane za rukomet” – kaže Katarina Tomašević, golman reprezentacije Srbije.

Rukometašice Srbije sledeći meč sa Poljskom igraju danas u Kombank areni sa početkom u 18 časova, a zatim će od 20: 45 na teren izaći Brazil i Danska. RSS je uspeo da postigne dogovor sa Svetskom rukometnom federacijom (IHF), tako da je cena karte snižena i košta 300 dinara.

Pozivamo sve ljubitelje rukometa da prisustvuju važnom meču za naše rukometašice, da fer i sportski navijamo i pružimo podršku našim hrabrim devojka. Zalužile su da osete snagu navijanja iz publike, kakvu zaslužuju.

Ostavite odgovor

Šumska mafija hara Besnim Fokom
Prethodna priča

Kradljivci drva haraju šumama Besnog Foka

Ulica otvorenog srca: Fešta u Borči prvog januara
Sledaća priča

„Ulica otvorenog srca“ u Borči prvog januara 2014. godine

Poslednje od Najnovije sportske vesti