in

Ulica otvorenog srca posvećena osmogodišnjem Milošu

Ulica otvorenog srca u Borči za osmogodišnjeg Miloša - 2014
Ulica otvorenog srca u Borči za osmogodišnjeg Miloša - 2014

Gradska opština Palilula organizuje treći put za redom u Borči manifestaciju „Ulica otvorenog srca“ ali ove godine je posebna, odiše humanitarnim karakterom jer će sva prikupljena sredstva biti posvećena osmogodišnjem Milošu Laliću.

Opština Palilula prvog januara, organizovaće tradicionalnu manifestaciju „Ulica otvorenog srca “ u Borči , u Ulici bratstva i jedinstva sa početkom u 9 časova. Manifestacija ima za cilj dobru zabavu, novogodišnju euforiju ali i humanitarni karakter.

Našu manifestaciju u Borči posvetićemo osmogodišnjem Milošu Laliću koji je oboleo od akutne leukemije i sva prikupljenja sredstva ćemo donirati našem drugaru. Jer humanost ne znači misliti lepe misli več delovati i to ne bilo kako već dobrom voljom i otvorenim srcem!

Ne zaboravite da je „Ulica otvorenog srca“ jedna od manifestacija koja je odavno prevazišla okvire Beograda i postala prepoznatljiv brend koji promoviše najhumanije vrednosti našeg glavnog grada.

Mi građani leve obale Dunava, pokazaćemo humanost prvog januara i osmehom, ljubavlju donirati sredstva jer Miloševa borba je i naša. Za nekoliko novaca nećemo biti siromašniji niti bogatiji, neće se promeniti naš život, ali probudićemo se sutra zadovoljniji jer smo pomogli Milošu da živi.

Ulica otvorenog srca u BorciUlica otvorenog srca u BorciUlica otvorenog srca u Borci

Uz muziku, ulične zabavljače, žonglere, mađioničare i različite atrakcije, obeležimo manifestaciju koja će odisati duhom solidarnosti, u kojoj ćemo moći od srca, da doniramo, onoliko koliko možemo, sredstava za Miloša. Tako ćemo svi zajedno učiniti naš kraj, krajem otvorenog srca i u prazničnom raspoloženju početi novogodišnje praznike.

Dragi naši građani leve obale Dunava, pokažimo humanost na delu. Dođite zajedno da izrazimo ljubav i pružimo podršku našem Milošu u njegovoj borbi sa bolešću. Pomozimo Milošu da živi život pa da zajedno zakoračimo u neko novo sutra.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Novi semafori na Zrenjaninskom putu - 26.12.2013

    Novi semafori na Zrenjaninskom putu

    Kreativnost u Srećici - Pokloni Srećica - Borča - 2013

    Kreativnost u „Srećici“