in

Novi semafori na Zrenjaninskom putu

Novi semafori na Zrenjaninskom putu - 26.12.2013
Novi semafori na Zrenjaninskom putu - 26.12.2013

Nakon brojnih saobraćajnih nesreća na Zrenjaninskom putu, nadležni su konačno danas postavili dva semafora posle skoro 10 godina.

Novi semafori na Zrenjaninskom putu su postavljeni na pešačkim prelazima koji se nalaze u blizini autobuskih stajališta na potezu od skretanja za Kotež do raskrsnice kod Hotela Elegance.

Podsećanja radi, prošle godine kada je započeto proširenje na Zrenjaninskom putu postavljene su platforme i izvodi, međutim sa radovima se stalo zbog nedostaka novca.

S obzirom da se u poslednjih nekoliko meseci dogodio veliki broj saobraćajnih nesreća sa tragičnim ishodima, posebno pešaka bilo je i za očekivati da će semafore postaviti što pre.

Ne znamo da li će na pomenutim semaforima biti postavljen adaptibilan sistem upravljanja svetlosnim signalima, odnosno tasteri za aktiviranje određenog signalnog stanja. Koliko je nama poznato, na semaforima na Zrenjaninskom putu koji imaju taster isti ne radi.

Novi semafori na Zrenjaninskom putu će definitivno uticati na povećanje bezbednosti svih učesnika u saobraćaju. Stoga apelujemo na sve pešake da obrate pažnju i predhodno provere da li ima vozila na putu jer će sigurno biti potrebno vreme da se vozači priviknu na nove semafore.

Novi semafori na Zrenjaninskom putu - 26.12.2013 Novi semafori na Zrenjaninskom putu - 26.12.2013 Novi semafori na Zrenjaninskom putu - 26.12.2013

Foto: Borčanac/Beobuild

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Ministar nauke Tomislav Jovanovi’ u poseti škole „Rade Drainac“ u Borči

Ministar nauke Tomislav Jovanović u poseti škole „Rade Drainac“ u Borči

Ulica otvorenog srca u Borči za osmogodišnjeg Miloša - 2014

Ulica otvorenog srca posvećena osmogodišnjem Milošu