in

Počeo je besplatan rukometni kamp za đake u Padinskoj Skeli

Već je tradicija da grad Beograd tokom raspusta organizuje besplatne sportske i kreativne aktivnosti za osnovce i srednjoškolce. Ponuda aktivnosti zaista je široka, ali deca sa leve obale retko se uključuju u ove programe.

Nažalost, većina tih aktivnosti odvija se u sportskim i umetničkim centrima u drugim delovima grada. Zaposleni roditelji nisu u mogućnosti da decu vode na radionice, a mnogi se ne usuđuju da decu puste da sama odlaze.

Zato nas je obradovalo da tokom ovog raspusta deca imaju priliku da se besplatno bave sportom baš tu u našem komšiluku! Uz podršku opštine Palilula, Sportsko Rukometno Udruženje Arena tokom ovog raspusta organizuje besplatan rukometni kamp u sportskoj hali u Padinskoj Skeli.

Pozivamo sve devojčice i dečake do 13 godina, sa leve obale, da za vreme raspusta budu deo zimskog rukometnog kampa – kažu u Areni

Kamp je počeo juče, 04. februara, ali još uvek nije kasno da se deca priključe. Tokom kampa deca imaju priliku da besplatno treniraju i ispune svoj raspust igrom, novim iskustvom i rukometom.

Roditelji koji žele da prijave decu za ovaj sportski kamp mogu se obratiti SRU Arena na brojeve telefona: 060/4021984, 069/2284325 i 066/009890.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Sugrađani iz Borče u borbi sa blatom i birokratijom

Broj pedijatar sve je manji, a broj dece sve veći