in

Dve bronze od početka godine za mlade rukometaše iz Borče

Mladi rukometaši sa leve obale doneli su već na samom početku ove godine prve medalje i pehare u Sportsko rukometno udruženje Arena iz Borče.

Dečaci rođeni 2006/2007 godine, kao najstarija grupa, na svom prvom zvaničnom takmičenju u organizaciji Rukometnog saveza Beograda, osvojili su bronzu. Ovaj uspeh bio je i prvi trofej rukometnog udruženja Arena. A svoj uspeh ponovili su i na „Svetosavskom turniru“ u Obrenuvcu osvajanjem još jedne bronze.

 

Osim ove ekipe, na ovogodišnjem „Svetosavskom turniru“ u Obrenovcu, učestvovale su još dve ekipe Arene i to dečaci godišta 2008/2009 i ekipa devojčica rođenih 2008/2009. Posle dva dana igranja rukometa i lepog druženja u Obrenovcu, ove dve ekipe osvojile su peta mesta na turniru.

Mladi Miloš Živković na krilima cele ekipe je proglašen za najbolje desno krilo na „Svetosavskom turniru“ u Obrenovcu.

Srećni što smo uspeli da na levoj obali postavimo čvrst temelj za rukomet kad su u pitanju naši najmlađi, ali nas to i obavezuje da nastavimo u smeru postizanja što boljih dostignuća kod mladih sportista, u moralnom i vaspitnom aspektu pre svega. – kažu u Areni

Iza ovakvog uspeha i rada mališana sa leve obale, stoji tim trenera: Popović Petar, Tačić Aleksandra i Radulović Slaviša, a uskoro će im se pridružiti i Buhač Barbara. Važno je napomenuti da su ovo sve školovani sportski treneri i budući sportski stručnjaci po opredeljenju i obrazovanju.

Kako dodaju treneri Arene, veliku podršku imaju i u predsetniku Stevanu Stavnoviću, poznatom sportskom komentatoru. Podršku pružaju i još mnogi prijatelji kluba, bivši i sadašnji reprezentativci Srbije.

Kako dodaju u Areni, i sa roditeljima mladih sportista imaju zajedništvo koje kroz rukomet čini izbor za zdrav način života.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

PKB Vodovod: Ni jedna analiza nije pokazala da je voda neispravna

Šta kada zbog udarne rupe oštetite svoje vozilo?