in

Počelo asfaltiranje atarskih puteva u Ovči

Juče su počeli radovi na izgradnji atarskih puteva i asfaltiranju istih u Ovči koji će poljoprivrednim proizvođačima olakšati pristup parcelama.

Asfaltiranje tih puteva, u dužini od 1.350 i 1.950 metara, koštaće blizu sedam miliona dinara ali će omogućiti meštanima prilaz železničkoj stanici.

Početak radova je obišao Aleksandar Jovičić, predsednik Gradske opštine Palilula, i tom prilikom izjavio da su meštani Ovče u poslednjih 15 godina molili opštinu da im izgradi atarski put, te da smatra da je to obaveza opštine Palilula da taj decenijski problem i reši.

Jovičić je naglasio da je takva pomoć lokalne samouprave neophodna, jer će asfaltiranje atarskih puteva meštanima omogućiti olakšani pristup železničkoj stanici, a poljoprivrednicima prilaz njihovim parcelama.

Nadamo se da će i u budućnosti lokalna vlast imati sluha za građane leve obale Dunava.

Foto: SOinfo

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Rado bih upitao ovu gospodu iz opštine al nije leko do njih doći…Kada će asfaltirati naše ulice na ulasku u ovči gdje deca već godinama idu po blatu i lokvama u školi i po mraku za struju su naplatili preko dvesta hiljada a ni jedne sijalice nema po ulicama samo se obećava al se ništa ne rešava a to je samo pesto metera od raskrsnice novog puta na desno…

Novo rukovodstvo Doma zdravlja na Paliluli odlučno da zavede red

Radnici EDB u Krnjači sami uhvatili lopova