Počelo asfaltiranje atarskih puteva u Ovči - www.lobi-info.rs

Počelo asfaltiranje atarskih puteva u Ovči

1 minut za čitanje
4

Juče su počeli radovi na izgradnji atarskih puteva i asfaltiranju istih u Ovči koji će poljoprivrednim proizvođačima olakšati pristup parcelama.

Asfaltiranje tih puteva, u dužini od 1.350 i 1.950 metara, koštaće blizu sedam miliona dinara ali će omogućiti meštanima prilaz železničkoj stanici.

Početak radova je obišao Aleksandar Jovičić, predsednik Gradske opštine Palilula, i tom prilikom izjavio da su meštani Ovče u poslednjih 15 godina molili opštinu da im izgradi atarski put, te da smatra da je to obaveza opštine Palilula da taj decenijski problem i reši.

Jovičić je naglasio da je takva pomoć lokalne samouprave neophodna, jer će asfaltiranje atarskih puteva meštanima omogućiti olakšani pristup železničkoj stanici, a poljoprivrednicima prilaz njihovim parcelama.

Nadamo se da će i u budućnosti lokalna vlast imati sluha za građane leve obale Dunava.

Foto: SOinfo

4 Comments

  1. Rado bih upitao ovu gospodu iz opštine al nije leko do njih doći…Kada će asfaltirati naše ulice na ulasku u ovči gdje deca već godinama idu po blatu i lokvama u školi i po mraku za struju su naplatili preko dvesta hiljada a ni jedne sijalice nema po ulicama samo se obećava al se ništa ne rešava a to je samo pesto metera od raskrsnice novog puta na desno…

  2. Kad ce da naprave vrtic, a tolika opstinska zgrada I nedovrsen vrtic gde jedan deo je napravena ambulanta.

  3. a kada ce da se asvaltira stanka paunovica kod magacina lopurde jedne umesto da asvaltirate ulice gde zive ljudi vi asvaltirate prilaze za njive

Ostavite odgovor

Prethodna priča

Novo rukovodstvo Doma zdravlja na Paliluli odlučno da zavede red

Sledaća priča

Radnici EDB u Krnjači sami uhvatili lopova

Poslednje od Vesti