Ovča-Vukov spomenik 20 min. Od sutra! - www.lobi-info.rs

Ovča-Vukov spomenik 20 min. Od sutra!

2 minuta za čitanje
1
22.10.2014.zeleznice-srbije

Kao što je bilo u planu linija BG voza će biti produžena do Ovče. Tačnije do sada je BG voz saobraćao na relaciji Batajnica – Pančevački most, a od sutra, 11. decembra 2016. godine nova relacija će biti Batajnica – Ovča.

Polasci će radnim danima u špicu biti na 15 minuta a van tog perioda na 30 minuta. Takođe u večernjim satima i vikendom razmak između polazaka biće i do sat vremena. Raduje i to da su polasci BG voza veoma tačni tako da svako može isplanirati kad će gde stići. Nema uticaja vremenskih uslova, Pančevačkog mosta i drugih kritičnih saobraćajnica.

Red vožnje možete pogledati na sajtu beovoz.rs.

Pored stanice Pančevački most putnicima sa leve obale će na raspolaganju biti i nova stanica Krnjača most, kao i rekonstruisane Krnjača, Sebeš i Ovča.

Za one koji putuju iz Pančeva biće uvedena linija „Srbija voza“ Ovča – Pančevo Vojlovica, a imaće i po jedan polazak sa i do Pančevačkog mosta.

Izmene na linijama 105 i 105l

Do železničke stanice u Ovči može se stići autobusima 105 i 105l a polasci će biti usklađeni od ponedeljka i funkcionisaće tako da u špicu zajedno idu na 10 minuta. Vikend ostaje problematičan jer tada autobusi na liniji 105l saobraćaju na svakih sat vremena a 105 na 40 minuta.

Stanovnici Batajnice takođe imaju problem jer polasci autobusa na liniji 700 nisu usklađeni sa polascima BG  voza. Ali nadamo se da će i to uskoro biti rešeno kao i da će autobusi koji saobraćaju do Ovče biti što usklađeniji jer to je način kako motivisati ljude da koriste BG voz što više.

Svakako jedna pozitivna vest i odlična stvar za stanovnike leve obale! 🙂

1 Comment

  1. Pitao sam jednog Pancevca zasto vozovi ne idu vise do Panceva.Rekao mi je da je tu administrativna granica Srbije i Vojvodine i da nas nova vlast polako priprema na granicni prelaz…

Leave a Reply

Prethodna priča

Danas i sutra Deda Mraz je u Shoppi-ju

udes zrenjaninski put perionica
Sledaća priča

Automobil se zakucao u perionicu

Poslednje od Vesti