in

Ovča-Vukov spomenik 20 min. Od sutra!

22.10.2014.zeleznice-srbije

Kao što je bilo u planu linija BG voza će biti produžena do Ovče. Tačnije do sada je BG voz saobraćao na relaciji Batajnica – Pančevački most, a od sutra, 11. decembra 2016. godine nova relacija će biti Batajnica – Ovča.

Polasci će radnim danima u špicu biti na 15 minuta a van tog perioda na 30 minuta. Takođe u večernjim satima i vikendom razmak između polazaka biće i do sat vremena. Raduje i to da su polasci BG voza veoma tačni tako da svako može isplanirati kad će gde stići. Nema uticaja vremenskih uslova, Pančevačkog mosta i drugih kritičnih saobraćajnica.

Red vožnje možete pogledati na sajtu beovoz.rs.

Pored stanice Pančevački most putnicima sa leve obale će na raspolaganju biti i nova stanica Krnjača most, kao i rekonstruisane Krnjača, Sebeš i Ovča.

Za one koji putuju iz Pančeva biće uvedena linija „Srbija voza“ Ovča – Pančevo Vojlovica, a imaće i po jedan polazak sa i do Pančevačkog mosta.

Izmene na linijama 105 i 105l

Do železničke stanice u Ovči može se stići autobusima 105 i 105l a polasci će biti usklađeni od ponedeljka i funkcionisaće tako da u špicu zajedno idu na 10 minuta. Vikend ostaje problematičan jer tada autobusi na liniji 105l saobraćaju na svakih sat vremena a 105 na 40 minuta.

Stanovnici Batajnice takođe imaju problem jer polasci autobusa na liniji 700 nisu usklađeni sa polascima BG  voza. Ali nadamo se da će i to uskoro biti rešeno kao i da će autobusi koji saobraćaju do Ovče biti što usklađeniji jer to je način kako motivisati ljude da koriste BG voz što više.

Svakako jedna pozitivna vest i odlična stvar za stanovnike leve obale! 🙂

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Pitao sam jednog Pancevca zasto vozovi ne idu vise do Panceva.Rekao mi je da je tu administrativna granica Srbije i Vojvodine i da nas nova vlast polako priprema na granicni prelaz…

Danas i sutra Deda Mraz je u Shoppi-ju

udes zrenjaninski put perionica

Automobil se zakucao u perionicu