Automobil se zakucao u perionicu - www.lobi-info.rs

Automobil se zakucao u perionicu

1 minut za čitanje
4
udes zrenjaninski put perionica

Rano jutros je došlo do saobraćajne nesreće na Zrenjaninskom putu. Nezgoda se dogodila u Krnjači gde je verovatno zbog neprilagođene brzine automobil marke „Pežo“ udario u uslužnu perionicu koja se nalazi pored puta.

Tom prilikom pričinjena je materijalna šteta na kolima i perionici automobila.

Nema informacija da li je neko povređen.

Upravo na ovoj raskrsnici se pravi veliki broj saobraćajnih prekršaja kada se vozila uključuju/isključuju sa Zrenjaninskog puta iz ulice Save Kovačevića tamo gde ne bi smeli, i samo je bilo pitanje kada će se dogoditi nešto slično ovome.

S obzirom da su saobraćajne nesreće učestale na levoj obali u poslenje vreme apelujemo na vozače da poštuju ograničenja i propise kako ne bi jedni druge ugrožavali čim izađemo na ulicu.

4 Comments

  1. Što niste napisali u kakvom je stanju ul.Save Kovačevića u zimsko doba tu kod „famozne“perionice.Na minusu pametnjakovići peru vozila i sva ta voda ide pravo u pomenutu ulicu i odmah se ledi na kolovozu.Samo me zanima koji je pametnjaković dozvolio da se na samoj raskrsnici Z.puta i S.Kovačevića iz bezbedonosnih razloga dozvoli takva „usluga“tj.da radi perionica.

Leave a Reply

22.10.2014.zeleznice-srbije
Prethodna priča

Ovča-Vukov spomenik 20 min. Od sutra!

Sledaća priča

Andreja iz Padinske Skele pobednik konkursa "Fasada moga grada"

Poslednje od Hronika