Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

udes zrenjaninski put perionica

Automobil se zakucao u perionicu

u Hronika od

Rano jutros je došlo do saobraćajne nesreće na Zrenjaninskom putu. Nezgoda se dogodila u Krnjači gde je verovatno zbog neprilagođene brzine automobil marke “Pežo” udario u uslužnu perionicu koja se nalazi pored puta.

Tom prilikom pričinjena je materijalna šteta na kolima i perionici automobila.

Nema informacija da li je neko povređen.

Upravo na ovoj raskrsnici se pravi veliki broj saobraćajnih prekršaja kada se vozila uključuju/isključuju sa Zrenjaninskog puta iz ulice Save Kovačevića tamo gde ne bi smeli, i samo je bilo pitanje kada će se dogoditi nešto slično ovome.

S obzirom da su saobraćajne nesreće učestale na levoj obali u poslenje vreme apelujemo na vozače da poštuju ograničenja i propise kako ne bi jedni druge ugrožavali čim izađemo na ulicu.

4 komentara

  1. Što niste napisali u kakvom je stanju ul.Save Kovačevića u zimsko doba tu kod “famozne”perionice.Na minusu pametnjakovići peru vozila i sva ta voda ide pravo u pomenutu ulicu i odmah se ledi na kolovozu.Samo me zanima koji je pametnjaković dozvolio da se na samoj raskrsnici Z.puta i S.Kovačevića iz bezbedonosnih razloga dozvoli takva “usluga”tj.da radi perionica.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Hronika

Idi na Vrh