in

Otvorena „Idea super“ u Borči

Otvorena prva Idea Super u Borči
Otvorena prva Idea Super u Borči

Kompanija „Idea“ nastavila je sa širenjem svojih maloprodajnih objekata i sugrađane i komšije u Borči obradovala novim supermaketom na Zrenjaninskom putu bb. Povodom svečanog otvaranja „Idea“ je potrošacima spremila brojna iznenađenja, kao i degustacije i promocije proizvoda.

Nova „Idea super“ u Borči danas je svečano otvorila vrata svojim vernim potrašačima tačno u 8 h. U moderno uređenom prodajnom prostoru sređenom prema standardima svetskog ritejla nova „Idea“ će pokušati da zadovolji potrebe stanovnika Borče.

Međutim, posećenost nove „Ideine“ prodavnice i nije bila na zavidnom nivou ali to ćemo opravdati radnim danom i ranim jutrnjim časovima tako da su naši najstariji građani i penzioneri ovog jutra bili najverniji potrošači u potrazi za niskim cenama i akcijama.

Otvorena prva Idea Super u Borči

Organizatori očekuju veću posećenost u popodnevnim časovima a mi ćemo se složiti s njima i pohvaliti ih na dobroj organizaciji i odličnoj atmosferi propraćenoj srdačnim dočekom i osmehom.

Nova „Idea“ nudi bogatu ponudu

Ono što se da primetiti ulaskom u objekat jeste bogat asortiman svakodnevnih potrebnih namernica, svežeg voća i povrća, peciva, kao i najpovoljnijih cena na „zelenoj pijaci“. Ipak, najveća gužva bila je na delikatesu i odeljenju mesa, mada ni zelena pijaca nije manjkala u posećenosti.

dscn1055dscn1075dscn1092dscn1085dscn1087dscn1088

Hostese i promoterke potrudile su se za srdačan doček potrošača darivajući poklone marke „K plus“ a brojne degustacije dočekale su potrošače već na samom ulazu.

Kupci najsrećnije ruke

Povodom svečanog otvaranja „Idea“ je ponudila veliki asortiman proizvoda po izrazito niskim cenama i pripremila brojna iznenađenja tokom dana.

Kupci „najsrećnije ruke” imaće priliku u 11 h, 13 h, 16 h i 18 h da dobiju vredne poklone – mikrotalasnu, usisivač, mikser, igračke, poklon korpe, i to u balonima a danas između 12 i 15 h Lepi Brka kuvaće riblju čorbu ispred objekta i potrošačima davati savete o kulinarstvu.

Otvorena prva Idea Super u BorčiOtvorena prva Idea Super u BorčiOtvorena prva Idea Super u BorčiOtvorena prva Idea Super u Borčidscn1032dscn1073

Svaki stoti kupac dobija besplatnu kupovinu kao i duple bodove na „Super kartici“ od danas do nedelje a svaki kupac sa računom preko 2.000 dinara dobiče na poklon vaučer sa popustom od 10 % za narednu kupovinu.

„Idea“ potrošačima nudi i odloženo plaćanje do 210 dana na bilo koji iznos, čekovima, bez kamate, raznovrsne popuste za penzionere a pored toga i mogućnost plaćanja na tri rate određenim kreditnim karticama.

Moderna „Idea“ prostire se na površini od gotovo 2.400 kvatratnih metara a radno vreme prodavnice je svakog dana 7-22 h. U „Idei super“ otvoreni su i kafić i brojne radnje a opremljen je prostor za vaše mališane.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    OPREZ: Invazija komaraca i krpelja na levoj obali

    OPREZ: Invazija komaraca i krpelja

    Građani Koteža sumnjaju u ispravnost vode - 2014

    Građani Koteža sumnjaju u ispravnost vode zbog fekalija