Novi trafo i električni stubovi u Ovči - www.lobi-info.rs

Novi trafo i električni stubovi u Ovči

2 minuta za čitanje
Postavljaju se elektronski stubovi u Ovči
Postavljaju se elektronski stubovi u Ovči

Elektrodistribucija je počela postavljanje električnih stubova u delu ulice Stanka Paunkovića, u Ovči. Projekat je realizovan na inicijativu opštine Palilula zbog upućenih žalbi građana.

Građani Ovče, konačno će rešiti problem niskog napona u ulici Stanka Paunkovića oko magacina u Ovči. Elektrodistribucija vredno radi na postavljanju električnih stubova i na izgradnji novog trafoa.

Projekat je pod potkroviteljstvom opštine Palilula koja uvek izazi u susret našim sugrađanima, što je naravno za pohvalu.

Postavljaju se elektronski stubovi u OvčiElektrodistibucija Beograd je podsetila građane da svakodnevno izvode radove na održavanju elektrodistributivne mreže, unapređenju elektroenergetskog sistema, priključenja novih trafo stanica i novih potrošaca. Apeluje da ukoliko imaju problem sa kvalitetom isporuke električne energije (snižen napon, povišen napon, oscilacije napona, česti prekidi u napajanju) koji se ponavljaju duži vremenski period, da se obrate pismenim putem na adesu:

PD Elektrodistribucija Beograd, Prote Mateja 10-16, 11000 Beograd

Takođe, problem se može prijaviti popunjavanjem formulara za prijavu kvara i proslediti na e-mail. Ali problem jeste u tome što potrošač mora da sačeka dva meseca od pristizanja zahteva, da bi dobio pismeni odgovor.

Zato je građanima leve obale Dunava u Beogradu na raspolaganju opština Palilula koja je spremna da izađe u susret radi poboljšanja uslova života lokalne zajednice. Nadamo se da će sugrađanima Ovče realizacija dotičnog problema olakšati život i doprineti boljim uslovima koje ova oaza zaslužuje.

Leave a Reply

Škole na levoj obali nosioci projekta „Omladinski informator“
Prethodna priča

Škole na levoj obali nosioci projekta „Omladinski informator“

GSP vozi putem koji kroje Portugalci
Sledaća priča

GSP vozi putem koji će krojiti Portugalci

Poslednje od Vesti