Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Postavljaju se elektronski stubovi u Ovči

Novi trafo i električni stubovi u Ovči

u Vesti od

Elektrodistribucija je počela postavljanje električnih stubova u delu ulice Stanka Paunkovića, u Ovči. Projekat je realizovan na inicijativu opštine Palilula zbog upućenih žalbi građana.

Građani Ovče, konačno će rešiti problem niskog napona u ulici Stanka Paunkovića oko magacina u Ovči. Elektrodistribucija vredno radi na postavljanju električnih stubova i na izgradnji novog trafoa.

Projekat je pod potkroviteljstvom opštine Palilula koja uvek izazi u susret našim sugrađanima, što je naravno za pohvalu.

Postavljaju se elektronski stubovi u OvčiElektrodistibucija Beograd je podsetila građane da svakodnevno izvode radove na održavanju elektrodistributivne mreže, unapređenju elektroenergetskog sistema, priključenja novih trafo stanica i novih potrošaca. Apeluje da ukoliko imaju problem sa kvalitetom isporuke električne energije (snižen napon, povišen napon, oscilacije napona, česti prekidi u napajanju) koji se ponavljaju duži vremenski period, da se obrate pismenim putem na adesu:

PD Elektrodistribucija Beograd, Prote Mateja 10-16, 11000 Beograd

Takođe, problem se može prijaviti popunjavanjem formulara za prijavu kvara i proslediti na e-mail. Ali problem jeste u tome što potrošač mora da sačeka dva meseca od pristizanja zahteva, da bi dobio pismeni odgovor.

Zato je građanima leve obale Dunava u Beogradu na raspolaganju opština Palilula koja je spremna da izađe u susret radi poboljšanja uslova života lokalne zajednice. Nadamo se da će sugrađanima Ovče realizacija dotičnog problema olakšati život i doprineti boljim uslovima koje ova oaza zaslužuje.

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh