Nema nadležnih za „Borčanski gejzir" - www.lobi-info.rs

Nema nadležnih za „Borčanski gejzir“

1 minut za čitanje
1
Pucanje cevi na novoj pijaci u Borči, LOBI

Još jedno naše Lobiranje, po svemu sudeći, potrajaće malo duže. Na prvom koraku – u potrazi za nadležnima, zapelo je!

Nedavno smo objavili članak na ovu temu, o problemu curenja vode iz cevi koja je pukla na novoj pijaci u Borči. Kao što smo i napisali, kontaktirali smo JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ sa upitom nadležnosti. Odgovor je bio brz ali, nažalost, negativan. Rečeno nam je da je njihova nadležnost samo do vodomera na ulasku u pijac tako da oni nisu nadležni.

Sledeća vrata na koja smo zakucali bilo je JP „Gradske pijace“ ali i ovaj put ishod je bio isti. Dobili smo odgovor da ova pijaca nije u njihovoj nadležnosti, već je to samo stara pijaca u Borči. Takođe smo dobili savet da se obratimo Poslovnom prostoru GO Palilula.

Tako smo i uradili. Poslali smo i-mejl i čekamo na odgovor.

Bićemo uporni da se ovaj problem reši što pre. Voda koja otiče u nepovrat dragocena je i treba je ceniti mnogo više nego što je to trenutno slučaj. Nadamo se da će problem biti rešen vrlo brzo a vas ćemo obaveštavati o ishodu.

1 Comment

  1. JKP Beogradski vodovod i kanalizacija nije nadlezan za kvar posle vodomera,ali ih verovatno zanima to sto se svakodnevno koristi hidrant koji je pored pijace,blizu terena za bocanje.

Leave a Reply

Default thumbnail
Prethodna priča

Od oktobra Severnom tangentom moći će se u Ovču

Sledaća priča

Zemljište PKB-a nema cenu!

Poslednje od Lobiranja