Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Pucanje cevi na novoj pijaci u Borči, LOBI

Nema nadležnih za „Borčanski gejzir”

u Lobiranja od
Tara – T2

Još jedno naše Lobiranje, po svemu sudeći, potrajaće malo duže. Na prvom koraku – u potrazi za nadležnima, zapelo je!

Nedavno smo objavili članak na ovu temu, o problemu curenja vode iz cevi koja je pukla na novoj pijaci u Borči. Kao što smo i napisali, kontaktirali smo JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” sa upitom nadležnosti. Odgovor je bio brz ali, nažalost, negativan. Rečeno nam je da je njihova nadležnost samo do vodomera na ulasku u pijac tako da oni nisu nadležni.

Sledeća vrata na koja smo zakucali bilo je JP „Gradske pijace” ali i ovaj put ishod je bio isti. Dobili smo odgovor da ova pijaca nije u njihovoj nadležnosti, već je to samo stara pijaca u Borči. Takođe smo dobili savet da se obratimo Poslovnom prostoru GO Palilula.

Zanimljivo:  Delovi Borče danas bez struje zbog najavljenih radova

Tako smo i uradili. Poslali smo i-mejl i čekamo na odgovor.

Bićemo uporni da se ovaj problem reši što pre. Voda koja otiče u nepovrat dragocena je i treba je ceniti mnogo više nego što je to trenutno slučaj. Nadamo se da će problem biti rešen vrlo brzo a vas ćemo obaveštavati o ishodu.

Povezane teme:

1 komentar

  1. JKP Beogradski vodovod i kanalizacija nije nadlezan za kvar posle vodomera,ali ih verovatno zanima to sto se svakodnevno koristi hidrant koji je pored pijace,blizu terena za bocanje.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Lobiranja

Idi na Vrh