Nema nadležnih za „Borčanski gejzir" - www.lobi-info.rs

Nema nadležnih za „Borčanski gejzir“

1 minut za čitanje
1
Pucanje cevi na novoj pijaci u Borči, LOBI

Još jedno naše Lobiranje, po svemu sudeći, potrajaće malo duže. Na prvom koraku – u potrazi za nadležnima, zapelo je!

Nedavno smo objavili članak na ovu temu, o problemu curenja vode iz cevi koja je pukla na novoj pijaci u Borči. Kao što smo i napisali, kontaktirali smo JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ sa upitom nadležnosti. Odgovor je bio brz ali, nažalost, negativan. Rečeno nam je da je njihova nadležnost samo do vodomera na ulasku u pijac tako da oni nisu nadležni.

Sledeća vrata na koja smo zakucali bilo je JP „Gradske pijace“ ali i ovaj put ishod je bio isti. Dobili smo odgovor da ova pijaca nije u njihovoj nadležnosti, već je to samo stara pijaca u Borči. Takođe smo dobili savet da se obratimo Poslovnom prostoru GO Palilula.

Tako smo i uradili. Poslali smo i-mejl i čekamo na odgovor.

Bićemo uporni da se ovaj problem reši što pre. Voda koja otiče u nepovrat dragocena je i treba je ceniti mnogo više nego što je to trenutno slučaj. Nadamo se da će problem biti rešen vrlo brzo a vas ćemo obaveštavati o ishodu.

1 Comment

  1. JKP Beogradski vodovod i kanalizacija nije nadlezan za kvar posle vodomera,ali ih verovatno zanima to sto se svakodnevno koristi hidrant koji je pored pijace,blizu terena za bocanje.

Ostavite odgovor

Default thumbnail
Prethodna priča

Od oktobra Severnom tangentom moći će se u Ovču

Sledaća priča

Zemljište PKB-a nema cenu!

Poslednje od Lobiranja