Od oktobra Severnom tangentom moći će se u Ovču - www.lobi-info.rs

Od oktobra Severnom tangentom moći će se u Ovču

1 minut za čitanje

Put od Zrenjaninske petlje do Ovče biće završen 27. septembra, najavljuju iz Ministarstva. To znači da će od oktobra Ovča preko Severne tangente biti povezana sa Pupinovim mostom i autoputem.

Nadležni najavljuju da će tačno 27. septembra biti završena deonica puta između Ovče i Zrenjaninske petlje. Nakon toga, ovaj deo biće prohodan za motorna i druga vozila.

Iz Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture kažu da čine sve kako bi ispoštovali rok i do poslednjeg ponedeljka u septembru ovaj deo Severne tangente bio završen i da radnici rade čak i po kiši.

Deo puta između Zrenjaninske petlje i Ovče ima dužinu od 7,8 km plus dva nadvožnjaka. Jednim se prilazi Sportskom centru „Kovilovo“ a drugi će koristiti poljoprivrednici.

I ova deonica, kao i deo puta između Pupinovog mosta i Zrenjaninske petlje, biće osvetljen i ukrašen zelenilom.

Raskrsnca u Ovči imaće semafore kojima će se regulisati uključivanje na i isključivanje sa Severne tangente i Ovčanskog puta.

Ovaj projekat vredi 44 miliona dolara, mostove i dalje gradi „China Road and Bridge Corporation“ a puteve „Ratko Mitrović niskogradnja“.

Leave a Reply

Odvedite svoje mališane na berzu igračaka 2015
Prethodna priča

Odvedite svoje mališane na berzu igračaka

Pucanje cevi na novoj pijaci u Borči, LOBI
Sledaća priča

Nema nadležnih za „Borčanski gejzir"

Poslednje od Vesti