in

Od oktobra Severnom tangentom moći će se u Ovču

Put od Zrenjaninske petlje do Ovče biće završen 27. septembra, najavljuju iz Ministarstva. To znači da će od oktobra Ovča preko Severne tangente biti povezana sa Pupinovim mostom i autoputem.

Nadležni najavljuju da će tačno 27. septembra biti završena deonica puta između Ovče i Zrenjaninske petlje. Nakon toga, ovaj deo biće prohodan za motorna i druga vozila.

Iz Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture kažu da čine sve kako bi ispoštovali rok i do poslednjeg ponedeljka u septembru ovaj deo Severne tangente bio završen i da radnici rade čak i po kiši.

Deo puta između Zrenjaninske petlje i Ovče ima dužinu od 7,8 km plus dva nadvožnjaka. Jednim se prilazi Sportskom centru „Kovilovo“ a drugi će koristiti poljoprivrednici.

I ova deonica, kao i deo puta između Pupinovog mosta i Zrenjaninske petlje, biće osvetljen i ukrašen zelenilom.

Raskrsnca u Ovči imaće semafore kojima će se regulisati uključivanje na i isključivanje sa Severne tangente i Ovčanskog puta.

Ovaj projekat vredi 44 miliona dolara, mostove i dalje gradi „China Road and Bridge Corporation“ a puteve „Ratko Mitrović niskogradnja“.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Odvedite svoje mališane na berzu igračaka 2015

    Odvedite svoje mališane na berzu igračaka

    Pucanje cevi na novoj pijaci u Borči, LOBI

    Nema nadležnih za „Borčanski gejzir“