in

Još jedno mesto u Padinskoj Skeli zrelo za inspekciju (FOTO)

Udruženje „Eko-Pančevački rit” nastavlja sa svojim ekološkim akcija kako bi se izborilo za bolje, ali pre svega zdravije okruženje, za sve nas.

Ovo veoma značajno Udruženje leve obale ukazuju nam i budi svest o zagađenosti sredine u kojoj živimo i apeluju na nadležne institucije.

Ovog puta fotografijama su zabeležili stanje na terenu u nekadašnjem magacinu propalog preduzeća Protein, u Padinskoj Skeli.

Na ovoj lokaciji pronašli su sudove i džakove u kojima se nalaze nepoznate hemijske materije.

Kako navode neki sudovi su puni i neotvoreni, neki su otvoreni- a skoro puni, dok su drugi do pola puni. Ima i otvorenih i neotvorenih džakova, verovatno punih toksičnih materija.

Velika ekološka katastrofa se može desiti ako otrovne hemijske materije dođu do otvorenih voda, poput kanala, kojima je cela leva obala prožeta.

Kako je najavljeno da inspekcija dolazi zbog brda životinjskih kostiju u Padinskoj Skeli, nadamo se da će reagovati i na ovoj lokaciji.

Za početak je važno biti upoznat sa problematikom svih nas, apelovati na odgovorne da se pronađe rešenje, ali i raditi ono što je do nas- ne zagađivati dodatno prostor koji nam život znači.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Devojka pretučena prilikom ulaska u autobus na liniji 95

    Najavljuju uniforme i nova vozila, a čistoća katastrofalna