in

Devojka pretučena prilikom ulaska u autobus na liniji 95

Kako je ova devojka objavila na društvenim mrežama, napao ju je i pretukao stariji gospodin, inače jedan od putnika na liniji 95.

Mina tvrdi da ju je udarao pesnicom u glavu i počeo da je šutira. A razlog za mahnito ponašanje je taj što mu se Mina suprotstavila kada je prilikom ulaska u vozilo jednu devojku izvukao sa vrata kako bi ušao. Takođe, sve vreme je vikao na vozača autobusa što kasni.

Ovaj napad desio se danas oko 09.30 časova, na autobuskom stajalištu na Zelenom vencu. Mina je pokušala da se odbrani, te je i ona uzvratila udarac starijem čoveku pri napadu. Nakon toga odmah je, kako kaže, prijavila nasilje.

Ovog putnika su legitimisala dva policajca koja su se zatekla na Zelenom vencu. Kako Mina kaže, nju su odmah uputili u Urgentni centar jer je zadobila udarce u glavu, i imala je krvarenje u blizini oka.

U MUP-u je rečeno da nisu za sada imali takvu prijavu, a slično navode i u Hitnoj pomoći. Međutim, iz Urgentnog centra je potvrđeno da je sugrađanka primljena i da se trenutno nalazi na dijagnostici.

U GSP je potvrđeno da se incident dogodio, ali kako navode van autobusa, na autobuskom stajalištu, pa vozač nije hteo da se meša u taj sukob.

Kako dodatno saznajemo, policija je u Policijsku stanicu Stari grad privela muškarca (82) koji je, kako se sumnja, fizički napao devojku prilikom ulaska u autobus. O događaju je obavešteno Prvo osnovno javno tužilaštvo.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Porodica i dalje traga za Anicom iz Borče

Još jedno mesto u Padinskoj Skeli zrelo za inspekciju (FOTO)