in

Porodica i dalje traga za Anicom iz Borče

Sećate li se Anice iz Borče, koja je nestala još u novembru prošle godine? Njen suprug i sinovi i dalje tragaju za njom i najviše ih muči neizvesnost jer ne znaju da li je i dalje živa.

„Nestala je pre tri meseca a mi je i dalje tražimo i proveravamo svaku informaciju koju nam neko dojavi. Danas mi je komšija na ulici izjavio saučešće, a ja je još uvek tražim. Kaže kada nekog nema toliko dugo oni ga proglase mrtvim“.

Milisav Dabović iz Borče već tri meseca bezuspešno traga za svojom suprugom Anicom, kojoj se od početka novembra gubi svaki trag. Kako porodica navodi, otišla je bez jakne, da kupi cigarete i nije se vratila.

„Počeo sam da gubim nadu da ću je pronaći, nemoćan sam, sve smo učinili. Neizvesnost je najgora, kada ne znam da li je mrtva ili živa, šta se sa njom dogodilo.“

Nakon što su novembra prošle godine objavili apel za pomoć u pronalaženju Anice, brojni građani, korisnici društvenih mreža i komšije javljale su se Dabovićima sa raznim informacijama.

Nakon svake dojave odlazili bi u potragu, ali Anice nije bilo. Traže je i dalje i ako više nema telefonskih poziva sa informacijama o njoj. Navode da će se ona za njih voditi kao nestala osoba, sve dok je ne pronađu, pa makar i mrtvu.

Porodica Anice još jednom moli sve građane da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o ženi sa fotografije to jave na brojeve telefona 064/9928-281, 060/3327-204, 062/808-49-65 ili pozivom najbliže policijske stanice.

 

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Muškarac u Krnjači zapalio ženi stan i automobil

    Devojka pretučena prilikom ulaska u autobus na liniji 95