in

Iskopavanje u Borči je završeno

Obilaznica u Borči
Obilaznica u Borči

Koliko smo uspeli da vidimo, radovi se privode kraju, rupa na raskrsnici ul. Ivana Milutinovića i Trga oslobođenja je zatrpana, nema radnika, ni kontejnera, bager je parkiran pored puta, čeka se samo asfaltiranje i uklanjanje znakova obilaznice u Borči oko iskopavanja.

Da ne bi predpostavljali i nagađali, kad će sve biti gotovo i raskrsnica puštena u saobraćaj, kontaktirali smo nadležme službe.

Prvo smo kontaktirali „Beogradski vodovod i kanalizaciju“ i dobili informaciju da su radovi koje su izvodili na vodovodnim i kanalizacionim cevima završeni i da su sve uredno odjavili.

Iako, nam u prvi mah nije bilo jasno, zašto je to bitno da su radove odjavili, saznali smo ubrzo.


Petlja na pančevačkom mostu

Petlja kod Pančevaca

Danas dok smo prolazili pored izgradnje petlje kod Pančevačkog mosta, videli smo da radovi napreduju, da na gradilištu ima dosta radnika i mašina i da trenutno postavljaju novu konstrukciju dela mosta koji je srušen.

Na redu je došao „Beograd-put“ u kom službenici nisu znali da nam kažu više informacija o pomenutoj raskrsnici.

Međutim, na našu opasku da su radnici „Beogradskog vodovoda i kanalizacije“ završili radove i iste „odjavili“, odgovorili su sledeće: „Da, čim dobiju odjavu i nalog, pristupaju završetku radova i da to možemo očekivati u narednih nekoliko dana, ali da to zavisi od prioriteta“.

Na našu konstataciju, da je raskrsnica veoma bitna za funkcionisanje saobraćaja u tom delu Borče, jer je to najkraći put mnogobrojnih žitelja Stare Borče i naselja Crvenka ka ostalim delovima naselja i grada, da tim putem saobraća linija javnog prevoza, da je u blizini osnovna škola Stevan Sremac.

Potvrdili su nam da će sigurno u što kraćem roku asfaltirati i pustiti raskrsnicu u saobraćaj.

Dakle, nema više iskopavanja u Borči, nema više obilaznice oko iste, nema nafte, nema mamuta, ali ima jedno pitanje, zašto bez stalnih prijava i urgiranja, službe rade sporije?

Vaš Lobi

Obilaznica u Borči Obilaznica u Borči Obilaznica u Borči

Obilaznica u Borči Obilaznica u Borči Obilaznica u Borči

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Galerija | Putevi leve obale Dunava u Beogradu - 2013

    Galerija | Putevi leve obale Dunava

    Kovilovo - Pažljivko u saobraćaju

    Pažljivko u saobraćaju