AKCIJA: Mobilne u ruke i slikajte vašu stanicu - www.lobi-info.rs

AKCIJA: Mobilne u ruke i slikajte vašu stanicu

2 minuta za čitanje
AKCIJA: Mobilne u ruke i slikajte Vašu stanicu - 2016

Želimo da nadležnima uputimo zahtev za sređivanjem autobuskih stajališta na levoj obali međutim ne možemo da obiđemo sva pa nam treba vaša pomoć.

Akcija „Mobilni u ruke i slikajte stanicu“ je prva u okviru „BONTONIZACIJE“ odnosno našeg pokušaja da utičemo na svest svih nas da ne bacamo papiriće, kese, flašice na ulicu i zelenu površinu.

Naravno mnogi će se odmah pozvati na činjenično stanje da na pojedinim stajalištima nema kanti za đubre. Što nas ne opravdana da đubre bacamo gde stignemo!

Zato, kako mnogima ne bi upravo to bio „glavni razlog“, hoćemo nadležnima da pošaljemo sve slike stajališta gde nema kanti za đubre kako bi iste postavili.

Ova akcija je prvo bila zamišljena da ne bacamo đubre na sve strane, međutim sada istu proširujemo i na pokušaj sređivanja stajališta jer ćemo pored zahteva da se postave kante za đubre sada moći da se obratimo npr. za nove nadstrešnice gde ih nema ili novi asfalt gde je kolovoz u katastrofalnom stanju.

sebes-borca-2015 broj-stajalista-2016

Ne možemo da obiđemo sva autobuska stajališta na levoj obali zato nam treba vaša pomoć. Potrebno je da svako ko ima mogućnosti slika svoju stanicu, ali i druge gde na levoj obali čekate autobus i iste nam pošalje na email info@lobi-info.rs ili kao poruku na našoj Facebook stranici.

Potrebno je da uslikate tri do pet fotografija tako da se vidi kakvo je stanje same stanice, da li ima kante i nadstrešnice, takođe i broj iste kako bi znali tačno koja je stanica u pitanju.

Hvala svim sugrađanima unapred i nadamo se da ćete biti vredni kao i inače 😉 Zato „Mobilni u ruke i slikajte vašu stanicu“!

Leave a Reply

Prethodna priča

U vrtić ove godine samo sa liste čekanja

Linije 102, 107 i 109 možda i do Borče-2016
Sledaća priča

Linije 102, 107 i 109 možda i do Borče

Poslednje od Bontonizacija