in

Dve velike akcije čišćenja ovog vikenda u Borči

Prošlo je 40 sati vaše radne nedelje, čeka vas odmor i lagane šetnje pošto će se lepo vreme zadržati i tokom naredna dva dana. Izađite iz kuće, nadišite se čistog vazduha, povedite decu na igralište i – zasucite rukave! Ovog vikenda se organizuju čak dve velike akcije čišćenja okoline.

BSK

Udruženje građana „EKO-Pančevački rit“ poziva sve koji su raspoloženi da pomognu i doprinesu očuvanju životne sredine, a usput vole i da se druže, da u subotu, 21. oktobra u 11 časova dođu na BSK i zajedno sa njima očiste kanal Vizelj i njegovo priobalje.

Pozvani su svi, i veliki i mali, ljubitelji prirode, đaci, nastavnici, kajakaši, ribolovci, lovci, šetači, ko god poželi može da se pridruži a oni vas čekaju tamo.

Stajalište kod Shoppi-ja

Naš sugrađanin Branko Janković, nakon propalog pokušaja organizovanja ljudi i velikog podviga kada je samcijat očistio celo đubrište kraj stajališta, najavio novu akciju čišćenja istog stajališta pošto je u međuvremenu tamo ponovo zavladalo smeće.

Akcija će se održati u nedelju, 22. oktobra u 11 časova i potrebno je samo da dođete. Nisu potrebne niti najave dolaska niti prijavljivanje. Ponesite par kesa za đubre ako imate, ali nikakav problem ni ako nemate – Branko će vam dati! Više ruku čini više uz manje napora i potrošenog vremena.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Heroj nedelje: Branko u službi lepše Borče

    „Labudova pesma“ sa srećnim krajem