in

Linije 102, 107 i 109 možda i do Borče

Linije 102, 107 i 109 možda i do Borče-2016

Prema rečima nadležnih mreža linija javnog gradskog prevoza postepeno menja ustajalu formu, a mi građani leve obale kažemo kako za koga!

Takođe kažu da su mnoge linije su već promenjene, a u narednom periodu u planu je izmena još pet i isto toliko će biti uvedeno novih.

Izmene se uglavnom odnose na produženja linija, ali i uvođenje novih ili spajanje postojećih, najbitnije da je i to na inicijativu građana. Baš nas zanima kojih?!

Pošto kažu da je na inicijativu građana, pitamo šta se dešava sa molbom sugrađana da se uvede makar još po jedan autobus na liniji 104 i 106? Ništa i to bez odgovora često.

Najavili su na zvaničnom sajtu Direkcije za javni prevoz bgprevoz.rs da će novom mrežom linija biti promenjena linija 85 i da će linija 82 prelaziti preko Pupinovog mosta.

Kako se to nije dogodilo, obratili smo im se ali naravno odgovor nismo dobili dok na zvaničnom sajtu i dalje piše isto!

U Gradskom saobraćajnom preduzeću „Beograd“ kažu da su spremni da sprovedu sve naloge Direkcije za javni prevoz.

– Postoji zahtev da se linije 102, 107 i 109, koje saobraćaju iz Padinske skele ka perifernim naseljima, produže i da tranzitno idu do Borče, gde bi bila početna stanica. GSP je zahteve prosledio Direkciji i ovih dana će se izaći na teren, pa ako bude uslova napravićemo te izmene.

Baš nas zanima gde će da se okreću jer je okretnica u Borči krcata, a najbitnije kuda će da prođu jer je ulica Bratstva i jedinstva od uvođenja 85-ice u stalnoj blokadi a o semaforu da i ne govorimo!

Ako razmisle, što nije jelte nemoguće, o proširenju Zrenjaninskog puta od „Putnika“ do Zrenjaninske petlje ili o postavljanju kružnog toka umesto raskrsnice kod „Pikola“ možda i bude nešto, u suprtonom mrka kapa!

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Kruzni tok kod Pikola??? Pa tek onda bi nastao haos posto su nam vozaci kulturni a tek sto poznaju saobracajne propise. Jedini boljitak bi nastao prosirenjem Zrenjaninskog puta i boljim funkcionisanjem semafora.

AKCIJA: Mobilne u ruke i slikajte Vašu stanicu - 2016

AKCIJA: Mobilne u ruke i slikajte vašu stanicu

Da li ste videli Ostoju koji je često šetao Pupinovim mostom