Rekonstruisana okretnica u Borči (FOTO) - www.lobi-info.rs

Rekonstruisana okretnica u Borči (FOTO)

1 minut za čitanje
3
Renovirana okretnica autobusa u Borči, LOBI

Najzad je i ovaj problem došao na red – okretnica autobusa u Borči.

Naime, pre rekonstrukcije bilo je mnogo problema, počevši od toga da su autobusi redovno bili parkirani van stajališta, tačnije u ulici Bele bartoka. Pešački prelaz koji se nalazi par metara od okretnice je bio blokiran i svaki prelazak pešaka između autobusa bio je rizik.

Renovirana okretnica autobusa u Borči, LOBI Renovirana okretnica autobusa u Borči, LOBI Renovirana okretnica autobusa u Borči, LOBI

Renovirana okretnica autobusa u Borči, LOBI Renovirana okretnica autobusa u Borči, LOBI Renovirana okretnica autobusa u Borči, LOBI

Osim problema da autobusi nemaju gde da se parkiraju postojao je i problem očajnog stanja asfalta u samom stajalištu. Bili su prisutni veliki kolotrazi i brazde i lako je moglo da dođe i do oštećenja autobusa.

Sada je na svu sreću sve to prošlost!

Renovirana okretnica u Borči, LOBI

Ostrvce koje se nalazilo na izlaznom delu okretnice je eliminisano i sada će vozačima mnogo lakše biti da „smotaju“ i izađu iz okretnice.

Stajalište je prošireno i sada ne bi trebalo da dođe do situacije da autobus nema mesta u stajalištu. Postavljen je nov asfalt i sve izgleda lepo i uredno.

Renovirana okretnica u Borči, LOBI

Preko puta okretnice deo trotoara je pretvoren u još jedno stajalište i naravno to dodatno proširuje kapacitet okretnice u Borči.

Sve u svemu jedna lepa vest i svakako korisna stvar. Nadamo se da će se nastaviti sa renoviranjem okretnica na levoj obali ali i drugih stanica.

3 Comments

  1. Kada ste vec pisali tekst, mogli ste pojasniti ljudima gde sada koji autobus staje, jer su neke stvari promenjene. Takodje, Na stanici za 105L nema nadstresnice, a trotoar jeste suzen i to nije u redu. Nadstresnice nema ni na novom ostrvu, unutar okretnice. Verovatno ce biti, ali nikada se ne zna.

  2. Meni nekako nedostaje ono zeleno okruglo ostrvce, ono je bilo po mom mišljenju jedan od prepoznatljivih i lepih detalja u Borči. Ovakvih asfaltiranih okretnica ima svuda širom Beograda.

Leave a Reply

VOZAČI USPORITE: Prvi radar na pristupnoj saobraćajnici! - 2016
Prethodna priča

VOZAČI USPORITE: Prvi radar na pristupnoj saobraćajnici!

Besplatna predstava "Crnogorska veza" - 2016
Sledaća priča

Besplatna predstava "Crnogorska veza"

Poslednje od Najnovije lokalne vesti