in

Rekonstruisana okretnica u Borči (FOTO)

Renovirana okretnica autobusa u Borči, LOBI

Najzad je i ovaj problem došao na red – okretnica autobusa u Borči.

Naime, pre rekonstrukcije bilo je mnogo problema, počevši od toga da su autobusi redovno bili parkirani van stajališta, tačnije u ulici Bele bartoka. Pešački prelaz koji se nalazi par metara od okretnice je bio blokiran i svaki prelazak pešaka između autobusa bio je rizik.

Renovirana okretnica autobusa u Borči, LOBI Renovirana okretnica autobusa u Borči, LOBI Renovirana okretnica autobusa u Borči, LOBI

Renovirana okretnica autobusa u Borči, LOBI Renovirana okretnica autobusa u Borči, LOBI Renovirana okretnica autobusa u Borči, LOBI

Osim problema da autobusi nemaju gde da se parkiraju postojao je i problem očajnog stanja asfalta u samom stajalištu. Bili su prisutni veliki kolotrazi i brazde i lako je moglo da dođe i do oštećenja autobusa.

Sada je na svu sreću sve to prošlost!

Renovirana okretnica u Borči, LOBI

Ostrvce koje se nalazilo na izlaznom delu okretnice je eliminisano i sada će vozačima mnogo lakše biti da „smotaju“ i izađu iz okretnice.

Stajalište je prošireno i sada ne bi trebalo da dođe do situacije da autobus nema mesta u stajalištu. Postavljen je nov asfalt i sve izgleda lepo i uredno.

Renovirana okretnica u Borči, LOBI

Preko puta okretnice deo trotoara je pretvoren u još jedno stajalište i naravno to dodatno proširuje kapacitet okretnice u Borči.

Sve u svemu jedna lepa vest i svakako korisna stvar. Nadamo se da će se nastaviti sa renoviranjem okretnica na levoj obali ali i drugih stanica.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Kada ste vec pisali tekst, mogli ste pojasniti ljudima gde sada koji autobus staje, jer su neke stvari promenjene. Takodje, Na stanici za 105L nema nadstresnice, a trotoar jeste suzen i to nije u redu. Nadstresnice nema ni na novom ostrvu, unutar okretnice. Verovatno ce biti, ali nikada se ne zna.

VOZAČI USPORITE: Prvi radar na pristupnoj saobraćajnici! - 2016

VOZAČI USPORITE: Prvi radar na pristupnoj saobraćajnici!

Besplatna predstava "Crnogorska veza" - 2016

Besplatna predstava „Crnogorska veza“