Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Ženu tretirao kao robinju u Padinskoj Skeli

Ženu i njenu decu zlostavljao u Jabučkom ritu

u Hronika od

Protiv D.Đ. (37) pripadnici Uprave granične policije podneli su krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo trgovine ljudima i protivpravno lišenje slobode. Osumnjičeni je ograničio slobodu kretanja M.A. držao je zaključanu i primoravao na seksualne odnose.

D. Đ (37) izvršio je krivično delo trgovine ljudima i protivpravno lišenje slobode zbog čega je protiv dotičnog podneta krivična prijava. Osumnjičeni je uz pretnje smrću primoravao M.A. (24 ) da napusti objekat u Beogradu u kome je stanovala sa petoro dece i prebacio ih u svoju baraku u Jabučkom ritu.

Osumnjičeni je žrtvu držao stalno zaključanu i primoravao na seksualne odnose protiv njene volje. Dok je decu istovremeno držao u baraci i iživljavao se nad njima, udarajući ih po glavi i telu.

Majka M. A. uspela je 6. novembra 2012. godine sve da prijavi Sekretarijatu za socijalnu zaštitu u Beogradu, koji je uspeo da spreči osumnjičenog u daljem vršenju krivičnog dela.

O svemu su obavešteni i službenici Centra za zaštitu trgovine ljudima.

D. Đ. se od 23. oktobra 2013. godine nalazi u pritvoru Okružnog zatvora, kada je protiv njega podneta i krivična prijava, navedeno je u saopštenju.

Slika: Ilustracija

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Hronika

Idi na Vrh