in

Za samo par dana 10. po redu Međunarodni rvački turnir „Trofej Pobednik“ u Padinskoj Skeli

Međunarodni, 10. po redu rvački turnir „Trofej Pobednik“, biće održan u subotu, 30. novembra, u Sportskoj hali „Dejan Smiljković“ u Padinskoj skeli, najavljeno je u Gradskoj opštini Palilula.

Mi se trudimo da ulažemo u sportske aktivnosti, jer se nadamo da ćemo tako decu skloniti sa ulica i okrenuti zdravim stilovima života, a sportska hala u kojoj ćemo organizovati turnir će zablistati u punom sjaju – rekao je Darko Paunović, Zamenik predsednika opštine Palilula

Predsednik rvačkog kluba „Pobednik“ iz Borče Aleksandar Gačanović naglasio je da taj klub može da obeća još bolji i veći rad i očekuje da će se u skorijoj budućnosti proslavljati neka titula sa velikih šampionata.

Očekujemo veliki broj gostiju iz zemlje i inostranstva, iz Grčke, Slovačke, Hrvatske, BiH, Makedonije, Bugarske. Bili smo 2017. godine i suorganizatori Evropskog prvenstva za školsku decu, a nakon toga smo ugostili i našu reprezentaciju – rekao je Gačanović

Kako je Gačanović dodao,  klub „Pobednik“ iz Borče imao je i zajedničku akciju sa opštinom Palilula, koja je podržala besplatan sport za svu decu ove opštine.

Manifestacija će zvanično biti otvorena 30. novembra u 16.00 časova, a prethodno će biti održane kvalifikacione borbe, sa početkom u 12.00 sati.

„Trofej Pobednik“ se održava tradicionalno prethodnih devet godina, u organizaciji rvačkog kluba „Pobednik“, opštine Palilula i Rvačkog saveza Srbije.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Muškarac izvučen iz smrskanog automobila nakon udesa na Pupinovom mostu

    Plan detaljne regulacije za kompleks socijalnog stanovanja u Ovči predviđa i vrtić i školu