in

Padinska Skela domaćin međunarodnog rvačkog turnira

Pod pokroviteljstvom Gradske opštine Palilula 2. decembra u sportskoj hali “Dejan Smiljković“ u Padinskoj Skeli u 16:30h biće održan peti Međunarodni rvački turnir u slobodnom stilu Trofej “Pobednik“, najavljeno je na konferenciji za štampu kojoj je prisustvovao predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić.

Na turniru koji organizuje Rvački klub “Pobednik“ iz Borče uz podršku Opštine Palilula i Rvačkog saveza Srbije učestvovaće više od 300 dečaka i devojčica iz Slovačke, Švedske, Hrvatske, BiH, Grčke, Bugarske, Makedonije, Srbije, kao i trener i takmičari iranske reprezentacije, koja važi za jednu od najjačih i najmoćnijih selekcija u rvanju.

Predsednik Jovičić zadovoljan je što će domaćin takmičenja biti upravo Opština Palilula i nada se da će takmičari odavde otići sa najlepšim utiscima.

Jovičić takođe ističe i to da će se Opština uvek boriti da koliko je u mogućnosti pomogne sportiste i u buduće. Sport, mladost, zdrav život treba da postanu navika i prioritet budućim generacijama.

Aleksandar Gačanović, predsednik borčanskog rvačkog kluba “Pobednik“ zahvalio se Jovičiću na zalaganju i dobroj saradnji. Takođe, on ističi i to da je ovaj turnir prilika za nastavak uspeha.

Rvački klub “Pobednik“ postoji već 11 godina. Osvajali su do sada brojne medalje na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

Sekretar rvačkog saveza Srbije Mihailo Jelić istakao je da je cilj predstojećeg turnira promocija slobodnog stila u rvanju kao olimpijske discipline.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Izmena trasa do daljnjeg zbog nastavka radova u Borči

    Počeo Sajam sporta