Počeo Sajam sporta - www.lobi-info.rs

Počeo Sajam sporta

1 minut za čitanje

Danas u 12 časova otvoren je šesti međunarodni Sajam sporta pod sloganom “Srbija, zemlja sporta“ u organizaciji Sportskog saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta svečano je otvorio sajam.

Dolazak selektora reprezentacije Srbije Aleksandra Đorđevića i košarkaša obeležiće drugi dan sajma. Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa njima i razgovaraju o zanimljivim temama.

Takođe, sajmu će prisustvovati i ženska rukometna reprezentacija, automobilista Dušan Borković, trener teniske reprezentacije Nenad Zimonjić, veslački olimpijski dvojac Vasić – Bedik i mnogi drugi.

Ovom prilikom biće predstavljene i Evropske univerzitetske igre, koje će se održati u Beogradu 2020. godine.

Posetioci će svakog dana moći da uživaju u besplatnim seminarima, predavanjima i radionicama o najvažnijim temama u sportu. Treba istaći i to da će biti dostupni i besplatni zdravstveni pregledi na štandu Zavoda za sport i medicinu. Pored toga, na raspolaganju su i 20 terena za aktivaciju, poligon za atletiku, trampolina, ski skakaonica, tatami za borilačke sportove, teretana i još mnogo toga.

Na centralnim terenima će biti tereni za košarku, rukomet, badminton, tenis, kao i modifikovani “zavez“ za softbol, bejzbol i kriket.

Na sajmu će biti predstavljeni, pored državnih sportskih saveza i komiteta, i mnogobrojni izlagači sporske opreme, suplemenata ishrani oporavka i rehabilitacije sportista.

Sajam sporta trajaće od danas, do nedelje. Ulaz je besplatan.

Ostavite odgovor

Prethodna priča

Padinska Skela domaćin međunarodnog rvačkog turnira

Sledaća priča

Problemi na liniji 106 ne prestaju

Poslednje od Dešavanja