in

Počeo Sajam sporta

Danas u 12 časova otvoren je šesti međunarodni Sajam sporta pod sloganom “Srbija, zemlja sporta“ u organizaciji Sportskog saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta svečano je otvorio sajam.

Dolazak selektora reprezentacije Srbije Aleksandra Đorđevića i košarkaša obeležiće drugi dan sajma. Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa njima i razgovaraju o zanimljivim temama.

Takođe, sajmu će prisustvovati i ženska rukometna reprezentacija, automobilista Dušan Borković, trener teniske reprezentacije Nenad Zimonjić, veslački olimpijski dvojac Vasić – Bedik i mnogi drugi.

Ovom prilikom biće predstavljene i Evropske univerzitetske igre, koje će se održati u Beogradu 2020. godine.

Posetioci će svakog dana moći da uživaju u besplatnim seminarima, predavanjima i radionicama o najvažnijim temama u sportu. Treba istaći i to da će biti dostupni i besplatni zdravstveni pregledi na štandu Zavoda za sport i medicinu. Pored toga, na raspolaganju su i 20 terena za aktivaciju, poligon za atletiku, trampolina, ski skakaonica, tatami za borilačke sportove, teretana i još mnogo toga.

Na centralnim terenima će biti tereni za košarku, rukomet, badminton, tenis, kao i modifikovani “zavez“ za softbol, bejzbol i kriket.

Na sajmu će biti predstavljeni, pored državnih sportskih saveza i komiteta, i mnogobrojni izlagači sporske opreme, suplemenata ishrani oporavka i rehabilitacije sportista.

Sajam sporta trajaće od danas, do nedelje. Ulaz je besplatan.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Padinska Skela domaćin međunarodnog rvačkog turnira

    Problemi na liniji 106 ne prestaju