Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Izmena trasa do daljnjeg zbog nastavka radova u Borči

u Vesti od

Juče smo obišli radove na zameni asfaltnog sloja u ulici Bele Bartoka u Borči i lično se uverili da radovi neće biti završeni danas, kao što je prethodno najavljeno.

Na licu mesta smo od radnika saznali da će radovi biti nastavljeni u ulici Bratstva i jedinstva, međutim sačekali smo zvanično saopštenje nadležnih koje je upravo stiglo.

Zbog nastavka radova na uklanjanju i postavljanju novog asfaltnog zastora, od 24. novembra do 2. decembra 2017. godine zatvara se za saobraćaj ulica Bratstva i jedinstva, na delu između ulica Bele Bartoka i Valjevskog odreda.

Autobusi isto kao prethodnih dana

Linije javnog gradskog prevoza nastavljaju da saobraćaju izmenjenom trasom, kao i prethodnih dana dok su radovi u ulici Bele Bartoka.

Mnogim sugrađanima nije bilo jasno, kojim putem saobraćaju autobusi na linijama 85, 95, 96 i 105L, dešavalo se da čekaju autobuse na stajalištima koja su ukinuta ili u ulazili u autobuse u pogrešnom smeru.

Zbog toga smo napravili mapu kako bi svi mogli da vide kojim putem saobraćaju određene linije.

Zanimljivo:  Transfuziološki autobus sutra ponovo u Borči

Autobusi na linijama 85 i 96 ka Borči saobraćaju od Zrenjaninskog puta ulicom Bratstva i jedinstva do “Đurđenovca”, potom ulicom Valjevskog odreda, pre “Pošte” skreću u ulicu Ratnih vojnih invalida, oko “Starog groblja” pored toplane sve do okretnice u Centru 3. Istim putem se vraćaju u drugom smeru.

Autobusi na linija 95 i 105L saobraćaju od Putnika redovnom trasom sve do “Pošte” u ulici Valjevskog odreda, potom skreću u ulicu Ratnih vojnih invalida i dalje istom trasom kao 85 i 96 sve do okretnice.

Trenutno su za sve linije u oba smera ukinuta stajališta „Bele Bartoka“ kod OŠ Jovan Ristić (predzadnja stanica) i “Kombinatova” kod “Đurđenovca”. Dok je za linije 95 i 105L u oba smera ukinuto stajalište “Mihaila Šolohova” kod “Žute kuće”.

Privremeno je uspostavljeno stajalište čim se skrene iz Valjevskog odreda u ulicu Ratnih vojnih invalida za sve linije u oba smera.

Muke sa prevozom i gde čekati autobus

Najviše muka je zadalo stajalište “Mihaila Šolohova” u ulici Valjevskog odreda preko puta “Optike Lukić”, jer je pre izmena to bio smer ka gradu za liniju 95.

Zanimljivo:  Besplatni filmovi i koncerti u Tašmajdanskom parku

Mnogim sugrađanima koji su se vraćali sa pijace prvo nije bilo jasno zašto nema 95-ice na ovoj stanici, pa kad nekako uđu u autobus 85 ili 96 dodatno se zbune kad skrene u ulicu Ratnih vojnih invalida.

Zato dragi sugrađani iz ovog dela Borče, ako idete ka gradu, autobuse se najbolje čekati na privremenom stajalištu u ulici Ratnih vojnih invalida. Za sugrađane iz Centra 3 dobra opcija je okretnica.

Ukoliko iz Centra 4 ili 5 želite na liniju 95, onda morate da presedate na 85 ili 96 u ulici Bratstva i jedinstva iz pravca grada i da na privremenom stajalištu odnosno okretnici sačekate autobus.

Nadamo se da smo vam pomogli! Ako jesmo, onda i vi pomozite drugima tako što ćete podelite na društvenim mrežama.

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh