in

Izmena trasa do daljnjeg zbog nastavka radova u Borči

Juče smo obišli radove na zameni asfaltnog sloja u ulici Bele Bartoka u Borči i lično se uverili da radovi neće biti završeni danas, kao što je prethodno najavljeno.

Na licu mesta smo od radnika saznali da će radovi biti nastavljeni u ulici Bratstva i jedinstva, međutim sačekali smo zvanično saopštenje nadležnih koje je upravo stiglo.

Zbog nastavka radova na uklanjanju i postavljanju novog asfaltnog zastora, od 24. novembra do 2. decembra 2017. godine zatvara se za saobraćaj ulica Bratstva i jedinstva, na delu između ulica Bele Bartoka i Valjevskog odreda.

Autobusi isto kao prethodnih dana

Linije javnog gradskog prevoza nastavljaju da saobraćaju izmenjenom trasom, kao i prethodnih dana dok su radovi u ulici Bele Bartoka.

Mnogim sugrađanima nije bilo jasno, kojim putem saobraćaju autobusi na linijama 85, 95, 96 i 105L, dešavalo se da čekaju autobuse na stajalištima koja su ukinuta ili u ulazili u autobuse u pogrešnom smeru.

Zbog toga smo napravili mapu kako bi svi mogli da vide kojim putem saobraćaju određene linije.

Autobusi na linijama 85 i 96 ka Borči saobraćaju od Zrenjaninskog puta ulicom Bratstva i jedinstva do „Đurđenovca“, potom ulicom Valjevskog odreda, pre „Pošte“ skreću u ulicu Ratnih vojnih invalida, oko „Starog groblja“ pored toplane sve do okretnice u Centru 3. Istim putem se vraćaju u drugom smeru.

Autobusi na linija 95 i 105L saobraćaju od Putnika redovnom trasom sve do „Pošte“ u ulici Valjevskog odreda, potom skreću u ulicu Ratnih vojnih invalida i dalje istom trasom kao 85 i 96 sve do okretnice.

Trenutno su za sve linije u oba smera ukinuta stajališta „Bele Bartoka“ kod OŠ Jovan Ristić (predzadnja stanica) i „Kombinatova“ kod „Đurđenovca“. Dok je za linije 95 i 105L u oba smera ukinuto stajalište „Mihaila Šolohova“ kod „Žute kuće“.

Privremeno je uspostavljeno stajalište čim se skrene iz Valjevskog odreda u ulicu Ratnih vojnih invalida za sve linije u oba smera.

Muke sa prevozom i gde čekati autobus

Najviše muka je zadalo stajalište „Mihaila Šolohova“ u ulici Valjevskog odreda preko puta „Optike Lukić“, jer je pre izmena to bio smer ka gradu za liniju 95.

Mnogim sugrađanima koji su se vraćali sa pijace prvo nije bilo jasno zašto nema 95-ice na ovoj stanici, pa kad nekako uđu u autobus 85 ili 96 dodatno se zbune kad skrene u ulicu Ratnih vojnih invalida.

Zato dragi sugrađani iz ovog dela Borče, ako idete ka gradu, autobuse se najbolje čekati na privremenom stajalištu u ulici Ratnih vojnih invalida. Za sugrađane iz Centra 3 dobra opcija je okretnica.

Ukoliko iz Centra 4 ili 5 želite na liniju 95, onda morate da presedate na 85 ili 96 u ulici Bratstva i jedinstva iz pravca grada i da na privremenom stajalištu odnosno okretnici sačekate autobus.

Nadamo se da smo vam pomogli! Ako jesmo, onda i vi pomozite drugima tako što ćete podelite na društvenim mrežama.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    U Kulturnom centru “Vlada Divljan“ “Festival ženskih tajni“

    Padinska Skela domaćin međunarodnog rvačkog turnira