Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Peticija za kamere na Pančevačkom putu!

u Lobiranja od

Nema potrebe podsećati na silne saobraćajne nesreće i izgubljene živote na Pančevačkom putu. One se dešavaju u velikom i nezanemarivom broju. Zato – podržimo peticiju za kamere na ovoj deonici.

„Molim sve zainteresovane da se pridruže peticiji za postavljanje saobraćajnih kamera na Pančevačkom putu zbog bahatih vozača koji prolaze kroz crveno svetlo na semaforima i ubijaju nam decu na pešačkim prelazima. Voze žutom trakom, nasilnički i daleko preko dozvoljene brzine kretanjaMolim nadležne da urade nešto povodom bezbednosti nas i naše dece”, kaže Marko Gojković koji nam se obratio sa molbom da podržimo njegovu peticiju a koji živi na Pančevačkom putu.

I na Zrenjaninskom i na Pančevačkom putu redovno se dešavaju saobraćajne nesreće i njihov broj je nezanemariv.

Zanimljivo:  Vojislav Đukić iz Borče ponovo prvak u letenju motornim zmajem

Jedan od uzroka saobraćajnih nesreća na Pančevačkom putu jeste i loša signalizacija koja bi se mogla rešiti uz minimalne ili nikakve troškove.

Ne smemo zaboraviti ni 12-godišnju devojčicu koja je 25. aprila prošle godine poginula na pešačkom prelazu na Pančevačkom putu kada je na nju velikom brzinom naleteo nesavesni vozač.

Zato vas još jednom pozivamo da potpišete peticiju našeg sugrađanina za postavljanje saobraćajnih kamera duž Pančevačkog puta.

Peticiju možete potpisati na sledećem linku: https://www.peticije24.com/saobracajne_kamere_na_panevakom_putu

Kao što sugrađanin Marko kaže: „Kamere više nisu toliko skupe i otplatiće se veoma brzo nakon postavljanja. Na vozače će sigurno uticati saznanje da su kamere tu i da budno prate njihovo kretanje.”

 

Zanimljivo:  Proteklog vikenda u porti hrama u Borči održana prva Pasuljijada

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Lobiranja

Idi na Vrh