Padinska skela nastavnik diler ubijen
Padinska skela nastavnik diler ubijen

Ubijeni nastavnik iz Padinske skele nije bio svedok

u Hronika

Srećko Ćirić (49), nastavnik fizičkog u Osnovnoj školi “Olga Petrov” koji je u utorak nađen ubijen u Padinskoj Skeli, nije bio na listi svedoka u postupcima koji se vode protiv vođe borčanskog narko-klana Dalibora Ristića Dače, potvrdio je Viši sud u Beogradu.

Policija je u prvim satima istrage Ćirića povezala s ovom kriminalnom grupom, sa kojom je krajem 2009. uhapšen zbog sumnje da se bavi preprodajom droge. Protiv njega zbog nedostatka dokaza nikad nije podignuta optužnica, dok su ostali članovi grupe osuđeni, ali su, zbog Zakona o amnestiji, ubrzo pušteni na slobodu.

Za Daliborom Ristićem bila je raspisana Interpolova poternica i on je, posle 14 meseci bekstva, uhapšen krajem 2012. Protiv njega se trenutno vode dva postupka, a pred Višim sudom trebalo bi da se pojavi zajedno s bratom Draganom Ristićem i Mišom Lukovićem zbog pokušaja iznude.

Istovremeno, pred Specijalnim sudom Ristić je optužen za proizvodnju i prodaju narkotika, ali prema rečima Dušice Ristić, portparolke Višeg suda u Beogradu, ubijeni Ćirić se kao svedok ne pojavljuje ni u jednom postupku.

U poslednjih nekoliko godina, Srećko Ćirić je peti prosvetni radnik kojeg je policija dovela u vezu sa dilovanjem droge.

Izvor: Blic.rs

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Hronika

Idi na VRH