Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Padinska skela nastavnik diler ubijen

Ubijeni nastavnik iz Padinske skele nije bio svedok

u Hronika od
Tara – T2

Srećko Ćirić (49), nastavnik fizičkog u Osnovnoj školi “Olga Petrov” koji je u utorak nađen ubijen u Padinskoj Skeli, nije bio na listi svedoka u postupcima koji se vode protiv vođe borčanskog narko-klana Dalibora Ristića Dače, potvrdio je Viši sud u Beogradu.

Policija je u prvim satima istrage Ćirića povezala s ovom kriminalnom grupom, sa kojom je krajem 2009. uhapšen zbog sumnje da se bavi preprodajom droge. Protiv njega zbog nedostatka dokaza nikad nije podignuta optužnica, dok su ostali članovi grupe osuđeni, ali su, zbog Zakona o amnestiji, ubrzo pušteni na slobodu.

Za Daliborom Ristićem bila je raspisana Interpolova poternica i on je, posle 14 meseci bekstva, uhapšen krajem 2012. Protiv njega se trenutno vode dva postupka, a pred Višim sudom trebalo bi da se pojavi zajedno s bratom Draganom Ristićem i Mišom Lukovićem zbog pokušaja iznude.

Zanimljivo:  Vatrena stihija u Imleku gašena više od 6 sati (SLIKE)

Istovremeno, pred Specijalnim sudom Ristić je optužen za proizvodnju i prodaju narkotika, ali prema rečima Dušice Ristić, portparolke Višeg suda u Beogradu, ubijeni Ćirić se kao svedok ne pojavljuje ni u jednom postupku.

U poslednjih nekoliko godina, Srećko Ćirić je peti prosvetni radnik kojeg je policija dovela u vezu sa dilovanjem droge.

Izvor: Blic.rs


Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Hronika

Idi na Vrh