in

Trener BSK Borče o glasinama da je meč sa Radom namešten

Trener BSK Borče Nebojša Milošević
Trener BSK Borče Nebojša Milošević

Priča o pobedi BSK Borče na Radom ne jenjava iako je od utakmice prošlo nekoliko fudbalskom čaršijom kruže priče o nameštenom rezultatu.

Povod za ovakve priče je navodna ambicija glavnog finansijera i prvog čoveka Rada Ranka Stojića da od naredne sezone preuzme kormilo najvećeg kluba na levoj obali Beograda.

Možete pročitati vest koji smo objavili pre nekoliko meseci da BSK traži novog sponzora.

O glasinama se oglasio i trener BSK Borče Nebojša Milošević, koji je stao u zaštitu igre i fudbalera oba tima i rekao da su sve glasine o nameštenoj utakmici zlonamerne i neistinite i da su igrači obe ekipe pošteno branili boje svojih klubova .

„Moram da se osvrnem na određene komentare koji provejavaju u fudbalskoj javnosti poslednja dva dana. Ovo pričam isključivo zbog momaka sa kojima radim i sarađujem od 11. januara. Od tada živim i radim sa igračima koji su izuzetno motivisani, posvećeni i ambiciozni i koji zajedno sa svim ljudima u klubu daju maksimum u svakom trenutku „, rekao je trener BSK-a pred konferenciju za medije posvećenoj narednoj utakmici sa Novim Pazaraom.

Dokaz koliko je trener Borčanaca pogođen špekulacijama da je meč bio neregularan, govori i to da se većim delom konferencije upravo pričalo o predhodnoj utakmici BSK-a umesto o narednoj.

„U cilju zaštite odnosa igrača, njihove časti i obraza moram da istaknem da mi vrlo smetaju neki komentari i mišljenja nazovi fudbalskih poznavalaca prilika u srpskom fudbalu. Ponosan sam na momke kako su oidigrali protiv Rada. Rekao sam i neposredno posle meča da kada se utakmica odigra na ovakav način publika od početka do kraja može da vidi veoma interesantne, zanimljive i krajnje neizvesne momente, što znači da je utakmica bila veoma sadržajna i kvalitetna“, objasnio je Milošević i dodao:

„Za ova tri meseca dajemo maksimum, svakog protivnika respektujemo, želimo da se nadigravamo i da ga pobedimo. Posle poraza u 90. minutu od Vojvodine ponosno sam pružio ruku Vignjeviću i čestitao mu na odličnoj igri. I mom prijatelju Dodiću u Ivanjici sam čestitao na borbi njegovih igrača kada smo ih pobedili, kao što sam u subotu i treneru Rada Nikoliću.

BSK VizeljTrener BSK-a je poručio da svako ko je bio na utakmici u subotu imao je priliku da vidi 22 igrača na terenu koji se sjajno bore za boje svog kluba i zato je bezobrazno da se govori to što se govori zbog svih tih momaka koji ostavljaju poslednji atom snage za klub. Hajde da jednom izađemo iz našeg fudbalskog blata i pričamo isključivo o fudbalskim stvarima.

Moja retorika je usmerena u cilju zaštite tih momaka i time što se stalno apostrofiraju negativnosti, a kada ih nema mi ih izmišljamo, urušavamo ionako okrnjen ugled srpskog fudbala, završio je trener BSK-a.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Prvoaprilska šala! Pronađena nafta na levoj obali Beograda

    pedofil-devojcica-zvake-hapsenje-kurir-foto-marina-lopicic-01

    UŽASNO! U Kotežu pedofil ljudio devojčicu u usta