in

BSK traži novog sponzora

BSK traži sponzora - finansijer Rada Ranko Stojić
BSK traži sponzora - finansijer Rada Ranko Stojić

Nezvanična informacija ili nada trenutnih rukovodioca BSK Borče Dragomira Vasića i Obrada Ćesarevića, saznaćemo u narednih nekoliko meseci. Naime, oni su pozvali glavnog finansijera Rada Ranka Stojića da preuzme klub.

Prema bliskim izvorima, da čelni ljudi BSK Borče već duže vreme traže novog partnera i na pragu su dogovora sa Stojićem koji je već najavio da će se, iz njemu znanih razloga, uskoro povući iz Rada.

U prilog ove priče stižu i neke kadrovske promene u Radu, pre svega vezane za odlazak sa funkcije direktora Nebojše Lukića, prvog administrativca kluba i desne ruke Ranka Stojića.

Prema istim izvorima, Borča je nova Lukićeva poslovna destinacija ili pripremanje terena za promene koje bi trebalo da se dese na leto.

Zimski prelazni rok

Da li će BSK Borča dobiti novog sponzor ili ne, to ne znamo, ali jedno je sigurno dobili su novog trenera.

BSK je zauzeo 13. poziciju na tabeli Jelen Superlige i osvajanje 14 bodova u prvom delu sezone nije bilo dovoljno za rukovodstvo „plavo-belih“, pa su uručili otkaz treneru Goranu Milojeviću. Na njegovo mesto došao je Nebojša Milošević, doskorašnji trener BASK-a, Radove filijale.

„Smatram da će Milošević mladošću i energijom znatno doprineti lepšem i uspešnijem radu BSK na proleće“, rekao je za „Sport“ predsednik kluba Obrad Ćesarević.

Milošević je prethodno vodio Milicionar kao pomoćni trener i Srem iz Sremske Mitrovice.

Mi Vam možemo garantovati samo jedno, da ćemo pratiti dešavanja u našem, trenutno najvećem lokalnom klubu, i u budućnosti.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Bista Stevana Sremca u Borči

    Gužve na Pančevcu

    Smak sveta preživesmo, ali gužve na Pančevcu teško