in

UŽASNO! U Kotežu pedofil ljudio devojčicu u usta

pedofil-devojcica-zvake-hapsenje-kurir-foto-marina-lopicic-01
pedofil-devojcica-zvake-hapsenje-kurir-foto-marina-lopicic-01

Četvorogodišnju devojčicu iz Koteža monstrum Bajram Jovanović (56) namamio pomoću lizalica i žvaka iza prodavnice, da bi je potom pipkao i dugo ljubio.

Kako je sve zabeležila sigurnosna kamera iz prodavnice, vlasnik iste je pozvao Zlatinog muža i pokazao mu snimak na kojem se vidi kako muškarac u godinama ljubi u usta četvorogodišnju devojčicu!

Čovek na snimku je Bajram Jovanović zvani Baki (56) i poznanik je porodice Borovac. Kad je u sredu posle podne malecka naišla, on je bio u prodavnici. Popio je tri piva, a kad je video dete da kupuje, prišao joj je, uhvatio je za ruku, namamio je lizalicama i žvakama, a posle je izveo napolje. Nije ni slutio da radnja ima video-nadzor.

„Počeo je da je pipka i ljubi u usta. Nekoliko puta je poljubio posred usana i disao joj u lice. Srećom, ništa se više nije desilo. U početku nam ništa nije rekla. Pred san, onako pospana, imala je neke neobične pokrete. Pokušavala je da me odgurne od sebe. U snu je nekoga odbacivala i gurala. Očigledno da joj je podsvest reagovala“, priča zabrinuta majka.

Čim su roditelji videli snimak, zgrozili su se. Odmah su pozvali policiju, ali pre nego što je patrola stigla, neko iz porodice je našao matorog Bakija i iz besa ga udario u lice.

„On je tada otišao kod lekara i gubi mu se svaki trag. Sada je sigurno na slobodi i može da napadne nekoga drugog, plašim se“, rekla je Zlata. Prema njenim rečima, Baki im je bio poznanik.

„Dolazio nam je više puta u kuću, pio, jeo, a pošto je beskućnik, nekoliko puta je i prespavao u našoj porodičnoj kući. Niko nikad nije posumnjao u njega“, priseća se majka devojčice koja se nada da joj ćerka neće pretrpeti trajne posledice.

Devojčica je tek kasnije rekla svojoj majci šta joj se desilo, „Čika Baki me je ljubio u usta. Neću više da idem s njim u prodavnicu“! Užasno!!!

pedofil-devojcica-zvake-hapsenje-kurir-foto-marina-lopicicPedofil, manijak, monstrum je uhapšen zahvaljujući redakciji Kurira, koja je organizovala njegovo hapšenje. Kontaktirali su osumnjičenog, nagovorili ga na sastanak sa novinarkom i pozvali policiju sa Palilule. Policajci u civilu su u Skadarliji priveli osumljičenog pedofila.


Foto: Kurir

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Trener BSK Borče Nebojša Milošević

Trener BSK Borče o glasinama da je meč sa Radom namešten

Kamion pao sa Pančevačkog mosta

Crna nedelja na levoj obali Beograda: Žena skočila sa Pančevačkog mosta