in

Crna nedelja na levoj obali Beograda: Žena skočila sa Pančevačkog mosta

Kamion pao sa Pančevačkog mosta

Jutros oko 6.30 časova žena K.S. (34) skočila je sa Pančevačkog mosta i odmah nakon toga je prebačena u Urgentni centar.

Posle intervencije lekara Hitne pomoći žena je u svesnom stanju prevezena u Urgentni centar na Odeljenje reanimacije. Doktorka Nada Macura iz Hitne pomoći kaže da žena nije ima vidljive povrede ali i da je telesna temperatura bila jako niska.

Pre samo devet dana smo takođe imali pokušaj samoubistva skokom sa mosta, definitvno se sve više ljudi odlučuje na ovakve poteze kako bi rešili sopstvene probleme.

Ovakvi činovi svakako nisu izlaz iz životnih situacija i uvek treba pružiti životu drugu šansu.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Kako kad i meni isto to pada na pamet. Bezuspesno pokusavam da nadjem posao i nista. Ili ako ga i nadjem kao probni rad mesec dana i na kraju te sutnu i ne isplate platu za tih mesec dana i na zalost nista im ne mozes. Eto tako sam ja radila kod “ Point Martinovic“ – samoposluga na Novom Beogradu u Nehruovoj 63 i od skoro su i na lokaciji Obilicev venac , ( crnogorac Mitar Martinovic zajebava Srbe) i isto tako isto crnogorac neki Ljubisa sa Petrovca na moru preuzeo od Novembra 2012 nekada poznati “ Sumatovac“ kod Politike u Makedonskoj 33 i primi radnike, zajebava i iskoriscava preko neke sefovice restorana Biljane pa uglavnom ih sutne ne isplacene sto se i meni desilo i skoro svi u „Sumatovcu“ rade na crno.
    I ima tih primera na pretek skoro svi to rade. Prosle godine mi je to uradio meni i par kolegama Slovenac Uros Iz “ Euroracunovodstvo’ godinu dana je trazio radnika i kod njega je jos gore on te „cuva“ da ne kazem iskoriscava 3 meseca- kao probni rad. Pre neki dan opet sam videla oglas sto znaci da se nastaviti i ove godine da to radi. Sve „STRANCI“ i kako da ti onda ne padne na pamet crne misli jer nam to nasa Drzava to i radi umesto da jednom za sva vremena prestane da se nas narod mislim na Srbe- iskoriscavaju, omalovazavaju, pa ako uz put ti ne ide ni na ljubavnom planu eto resenja, JEDAN SKOK, pa sta bude. RESIS PROBLEM jednim potezom, ili da krenes redom da ubijas i krades.

pedofil-devojcica-zvake-hapsenje-kurir-foto-marina-lopicic-01

UŽASNO! U Kotežu pedofil ljudio devojčicu u usta

Niže cene proizvoda u socijalnoj korpi čak do 30 odsto - Lobi

Niže cene proizvoda u socijalnoj korpi čak do 30 odsto