in

Treba investirati u Besni fok, Jabučki rit, Kovilovo, Vrbovski, Dunavac…

Opština Palilula je sa 5 miliona dinara finansirala radove na postavljanju 43 bandere javne rasvete u Besnom foku. Radove izvodi JKP „Javno osvetljenje“ i uskoro se privode kraju.

Pomenute radove su juče obišli predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić i direktor JKP „Javno osvetljenje“ Aleksandar Cincar-Poposki.

Iako je reč o malom naselju, to ne znači da treba da bude zapostavljeno, već se i u njega treba ulagati srazmerno kao i u ostale delove opštine istakao je Jovičić.

– Granice opštine Palilula od parka Tašmajdan do naselja Besni fok, pa i šire, dodavši da je reč o velikoj teritoriji i da treba podjednako misliti i na centar grada, ali i na prigradska mesta gde gotovo sve fali, od infrastrukture, puteva, osvetljenja, vodovoda i kanalizacije – rekao je predsednik opštine.

I dodao, Besni fok, Jabučki rit, Kovilovo, Vrbovski, Dunavac, sve su to naselja u koja treba zaista investirati kako bismo ove ljude zadržali da ostanu ovde da žive i da šire svoju porodicu.

Direktor JKP „Javno osvetljenje“ Aleksandar Cincar-Poposki izjavio je da ovo nije ni prva ni poslednja saradnja koja postoji između opštine Palilula i „Javnog osvetljenja“ dodavši da će se saradnja nastaviti kako bi svi građani Beograda imali jednake uslove za život.

Zato želimo da podsetimo predsednika i direktora na zahtev koji su građani Kovilova poslali 2010. godine a mi ih podržali 2012. godine – „Zahtev za postavljanje rasvete u Kovilovu„.

Iskreno se nadamo se da izrečeno neće „odneti“ košava koja duva i da napisano neće ostati samo još jedno mrtvo slovo na papiru.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Trebalo bi da se neko iz opštine pobrine za rasvetu od novog tržnog centra Shopi do groblja Zbeg, jer na tom potezu postoje dva pesacka prelaza za koja vam ni u toku dana nece niko da stane a nocu kada je mrak da i nepricamo o tome pa nije ni cudo sto su ucestale pogibije pesaka na tim mestima….molimo svetlo do novog mosta da bi se izbegle nove pogibije neduznih gradjana…

  2. moram da vas ispravim u tekstu o postavljanju bandera ulicne rasvete na besnom foku.naime rasveta je na foku postavljena odavno a sad se radila dopuna osvetlenja na putu za preliv koji prolazi kroz jedan deo besnog foka.udruzenje preliv je podnelo zahtev za dopunu osvetljenja jer smo dobar deo puta prolazili u mraku.i eto zbog starosti zahteva a rekao bih i dobre volje opstine zahtev sa realizovao.ali mesto je preliv . dejan vulic

Zbog pucanja glavne cevi Centar 3 do večeras bez vode

U „Eko kvizu“ učestvuju tri škole sa leve obale